Doi soti din Gorj se lupta sa fie declarati parinti naturali ai copilului lor. Fetita a fost nascuta de o mama-surogat

Doi soti din Gorj se lupta sa fie declarati parinti naturali ai copilului lor. Fetita a fost nascuta de o mama-surogat

Lidia Vilsan, in varsta de 35 de ani, si sotul ei, Dumitru, si-au dorit enorm de mult un copil. Lidia si sotul ei sunt foarte fericiti (foto: facebook) Sora cea mica, Bianca, in varsta, atunci, de 24 de ani, s-a oferit sa o ajute pe Lidia si sa-i aduca cea mai mare bucurie din viata ei. "De doi ani ne judecam cu cei de la Parchetul de pe langa Judecatoria Motru, care sustine ca nu exista o baza legala.

acum 90 luni (24 Aug 2016)

Lidia Vilsan, in varsta de 35 de ani, si sotul ei, Dumitru, si-au dorit enorm de mult un copil. In urma cu 18 ani, Lidia a pierdut o sarcina si a fost pusa in fata unei situatii ingrozitoare: a fost anuntata ca nu va mai putea avea copii. Am suferit o hemoragie si nu am stiut ca uterul mi-a fost scos si nu mai puteam avea copii niciodata. Ajutata de sora cea mica Sotii Vilsan au ramas cu o imensa durere in suflet pana in urma cu trei ani, cand au aflat ca o clinica din Timisoara efectueaza inseminari invitro si chiar la mame surogat. Am aflat ca singura sansa este sa gasesc o mama surogat, o mama purtatoare", spune Lidia.

Lidia si sotul ei sunt foarte fericiti (foto: facebook) Sora cea mica, Bianca, in varsta, atunci, de 24 de ani, s-a oferit sa o ajute pe Lidia si sa-i aduca cea mai mare bucurie din viata ei. Pana la urma totul a fost bine si multumim lui Dumnezeu avem o fetita minunata", a povestit Lidia Vilsan din Matasari. "Am stiut mereu ca este copilul surorii mele"

Bianca a acceptat faptul ca Maya este fiica surorii sale, desi a purtat-o in pantece timp de noua luni. I-am spus ca o ajut, ca o sa incerc. Am stat impreuna cu sora mea si cu cumnatul meu un an si ceva, pe toata perioada sarcinii. Maya este o particica din mine, este adevarat, am un sentiment aparte fata de ea, dar este fiica surorii mele. Am stiut mereu ca este copilul surorii mele, am fost constienta de asta de la bun inceput. Acum sunt si eu insarcinata, vom avea un baietel si suntem fericiti! Sotii Vilsan vor sa ajunga la CEDO Lidia este fericita pentru ca o are pe Maya (foto: facebook) Lidia si sotul sau isi doresc sa fie inregistrati pe certificatul de nastere ca parinti naturali ai fiicei lor. Lidia spune ca cere doar recunoasterea unei situatii recunoscute din punct de vedere medical.

Bianca, mama surogat, este gravida (foto: facebook) Judecatoria Motru le-a dat castig de cauza, dar statul roman a contestat decizia, iar Curtea de Apel Craiova si-a declinat competenta l... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro