Doi romani sunt campioni mondiali la dans latino. Cum s-au impus, la Miami, in fata a sute de concurenti

Doi romani sunt campioni mondiali la dans latino. Cum s-au impus, la Miami, in fata a sute de concurenti

Campionatul Mondial de Dans Sportiv de la Miami, unde au participat sute de perechi din toata lumea, a fost organizat de Federatia Mondiala de Dans Sportiv (WDSF), cea a implinit in acest an 60 de ani de existenta si numara 90 de tari membre.

acum 42 luni (23 Oct 2017)

Campionatul Mondial de Dans Sportiv de la Miami, unde au participat sute de perechi din toata lumea, a fost organizat de Federatia Mondiala de Dans Sportiv (WDSF), cea a implinit in acest an 60 de ani de existenta si numara 90 de tari membre. Gratie locului intai obtinut la Miami, perechea Andreea si Mihai Dragnea a urcat pe locul 16 in clasamentul mondial, la sectiunea latino.

Pana la Campionatul Mondial de Dans de la Miami, cel mai mare succes al perechii Andreea si Mihai Dragnea fusese titlul european cucerit in acest an in aprilie la Cambrils, in Spania. "Daca luam in calcul si activitatea la sectia de estrada a Teatrului Al.

Cuplul Andreea si Mihai Dragnea, la concursul din Miami FOTO Arhiva personala

Cel mai frumos moment din experienta de la Miami a fost datorat chiar oponentilor lor din concurs: "Adversarii nostri au stat pe margine cand dansam noi si ne-au facut galerie, iar la final, dupa ce ne-am incheiat evolutia, ne-au spus ca suntem cei mai buni".

Federatia Romana de Dans Sportiv le-a acoperit cheltuielile de participare la Campionatul Mondial. Asta si pentru ca sotii Andreea si Mihai Dragnea fac parte din lotul national al Romaniei.

Ca stiluri de dans, Andreea Dragnea spune: "Mie imi place foarte mult cha cha, iar sotului jive ca stil de dans.

De mai multi ani, sotii Andreea (37 de ani) si Mihai Dragnea (33 de ani) au si un club privat de dans, unde au peste 100 de cursanti, cu varste intre 4 si 30 de ani. Si mai multe perechi de copii pregatite de sotii Dragnea fac parte din loturile nationale.

Sotii Dragnea sunt si antrenori si arbitri de dans sportiv recunoscuti de Ministerul Tineretului si Sportului si Federatia Romana de Dans Sportiv din 2005. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro