Doi membri Guns N'Roses vin la Bucuresti alaturi de Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry

Pe langa piese ca "Jeepster" (T-Rex), "Whole Lotta Love" (Led Zeppelin), "My Generation" (The Who) si "Manic Depression" (Jimi Hendrix), materialul de studio cuprinde si doua compozitii originale, semnate de Johnny Depp si Alice Cooper, intre altii.

acum 58 luni (21 Apr 2016)

Duff McKagan se afla, in prezent, in turneu cu trupa Guns N'Roses, iar Matt Sorum este membru al formatiei King of Chaos.

Dupa plecarea din Guns N'Roses, in 1997, Duff McKagan a facut parte din grupuri precum Velvet Revolver, Jane's Addiction si Loaded. Norvegian de origine, Matt Sorum a mai facut parte si din formatiile Y Kant Tori Read, Slash's Snakepit, Neurotic Outsiders si Velvet Revolver. Tobosarul a lansat si doua albume solo, "Stratosphere" (2014) si "Hollywood Zen" (2004).

Romania este una dintre cele cinci tari europene si singura din aceasta zona geografica in care vor canta membrii The Hollywood Vampires.

Concertul sustinut de The Hollywood Vampires, super-grupul fondat de Alice Cooper in urma cu un an, va avea loc la complexul Romexpo din Capitala. Un numar limitat de bilete a fost puse in vanzare, in presale, la preturile de 149, 249 si 439. Dupa epuizarea acestora, preturile vor fi de 169, 279 si 459 de lei.

Hollywood Vampires a lansat albumul omonim de coveruri, pe 11 septembrie 2015, un tribut adus grupului cu care Alice Cooper obisnuia sa consume alcool in anii '70, din care faceau parte, printre altii, John Lennon, Keith Moon, Marc Bolan si Harry Nilsson.

Pe langa piese ca "Jeepster" (T-Rex), "Whole Lotta Love" (Led Zeppelin), "My Generation" (The Who) si "Manic Depression" (Jimi Hendrix), materialul de studio cuprinde si doua compozitii originale, semnate de Johnny Depp si Alice Cooper, intre altii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro