Doi locuitori din Gaesti au castigat cate 16 milioane de lei la Loto 6 din 49. Statul va impozita un sfert din aceste sume

Doi locuitori din Gaesti au castigat cate 16 milioane de lei la Loto 6 din 49. Statul va impozita un sfert din aceste sume

Numerele norocoase Doua castiguri de cate 16 milioane de lei s-au inregistrat, miercuri, la Loto 6/49, alaturi de un castig de 2,5 milioane de lei la Noroc, cu ocazia extragerilor speciale de Anul Nou. 2,5 milioane de lei, la Iasi La extragerea speciala de Anul Nou a Loteriei, norocul a ajuns si la Iasi, unde un jucator a castigat o suma mai modesta: doua milioane si jumatate de lei.

acum 85 luni (2 Jan 2016)

Doi locuitori de aici au completat, la cateva zile diferenta, variante castigatoare, la Loto 6 din 49. Fiecare dintre ei va primi cate 16 milioane de ei.

Numerele norocoase

Doua castiguri de cate 16 milioane de lei s-au inregistrat, miercuri, la Loto 6/49, alaturi de un castig de 2,5 milioane de lei la Noroc, cu ocazia extragerilor speciale de Anul Nou. Loteria Romana a suplimentat fonduri de castiguri pentru Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 si a organizat trageri speciale de Anul Nou, miercuri, jucatorii putand participa, cu acelasi bilet, atat la tragerea principala, cat si la cea suplimentara. La tragerea Loto 6/49 suplimentara, la categoria I, s-au inregistrat doua castiguri a cate 16.161.917 lei fiecare. Biletele norocose au fost jucate la agentia 15-013 din Gaesti, judetul Dambovita. Biletele au fost jucate in 22 decembrie si in Ajunul Craciunului si au fost completate cu cate trei variante simple la Loto 6/49 si doua variante la Noroc.

Surpriza din oras

Jurnalistii de la postul Digi 24 TV s-u dus in Gaesti. - Si respectivul? - Dar de ce oare? - E o suma mare de bani si nu recunoaste nimeni. Ca la televizor da un mesaj acolo. In ciuda anuntului oficial al Loteriei privind cele doua bilete castigatoare completate intr-o agentie din Gaesti, destui localnici sunt sceptici si lanseaza teorii ale conspiratiei. - Dar de ce ziceti? - Eh, cine stie cine e si cu cine e.

2,5 milioane de lei, la Iasi

La extragerea speciala de Anul Nou a Loteriei, norocul a ajuns si la Iasi, unde un jucator a castigat o suma mai modesta: doua milioane si jumatate de lei. Tot miercuri, posesorul unui bilet jucat la agentia 22-045 din Iasi si completat cu o varianta simpla la Loto 6/49 si o varianta la Noroc a castigat la categoria 2.577.453 de lei.

5 aprilie, ultima data cand s-a castigat premiul

Premiul categoriei I la Loto 6/49 a fost acordat ultima data in 5 aprilie, cand o jucatoare a castigat pes... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro