Doi jucatori din Divizia B, amenintati cu moartea de presedintele unui club cu traditie

Doi jucatori din Divizia B, amenintati cu moartea de presedintele unui club cu traditie

Denis Ispas si Georgian Honciu sunt in clonflict deschis cu Marcel Ghergu, presedintele Chindiei si membru in Comitetul Executiv al FRF, care nu este de acord cu faptul ca cei doi ar fi tratat cu un club rival in timp ce sunt sub contract cu echipa din Targoviste. FOTO Marcel Ghergu Ajunsi la antrenament, Ispas si Honciu nu s-au putut pregati alaturi de ceilalti colegi, fiind trimisi pe un teren plin de pietre si imbibat cu apa.

acum 75 luni (22 Jan 2018)

Denis Ispas si Georgian Honciu sunt in clonflict deschis cu Marcel Ghergu, presedintele Chindiei si membru in Comitetul Executiv al FRF, care nu este de acord cu faptul ca cei doi ar fi tratat cu un club rival in timp ce sunt sub contract cu echipa din Targoviste. Cei doi sunt doriti chiar din aceasta iarna de rivala la promovare a Chindiei, Dunarea Calarasi, scrie gsp.ro Vazand acest lucru, Marcel Ghergu, presedintele clubului targovistean a rabufnit total, spunand ca astfel de jucatori nu mai au ce cauta in vestiar, potrivit db-sport.ro. "Din punctul meu de vedere, cei care au purtat tratative cu contracandidata noastra la promovare nu mai au ce sa caute in vestiare". Mai mult de atat, potrivit www.gsp.ro, Marcel Ghergu pare sa-i fi si amenintat pe cei doi. Cateva ore mai tarziu, acelasi ziar central, ofera un punct de vedere conducatorului de la Chindia, in care acesta transmite ca nu poate recurge la asa ceva. Daca apare o astfel de situatie, o discut in cadrul clubului si luam o decizie.

FOTO Marcel Ghergu Ajunsi la antrenament, Ispas si Honciu nu s-au putut pregati alaturi de ceilalti colegi, fiind trimisi pe un teren plin de pietre si imbibat cu apa. "Nu o sa mai ma intorc din drum si nu o sa mai semnez niciun fel de prelungire cu Chindia. Ceea s-a cerut este enorm de mult pentru un jucator care a evoluat doar la liga a doua. Pana acum, am jucat si confirmat la liga a doua si nu la Liga 1. "Cei doi jucatori sunt impresariati de mine si sunt in ultimele luni de contract. Am oferit clubului Chindia 15.000 de euro pentru a-i lasa liberi de acum. Nu se doreste, nu e nicio problema, jucatorii vor ramane la Chindia si isi vor apara corect sansele pentru ca sunt profesionisti. Nu vreau sa intru in polemica, dar jucatorii au fost dati afara din vestiar si nu mai sunt primiti la antrenamente dupa ce-au anuntat cavor sa plece. Cei de la Chindia nu pot tine un jucator cu sila sau de frica", a declarat Anamaria Prodan." Chindia este pe locul 3 in Liga 2, la sapte p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro