Doi frati din Moisei, arestati dupa ce au violat si omorat o romanca, in Spania

Doi frati din Moisei, arestati dupa ce au violat si omorat o romanca, in Spania

Astfel, in cadrul activitatilor de colaborare operativa a Politiei Nationale din Spania cu Politia Romana, la data de 9 ianuarie 2017 a fost organizat si desfasurat un dispozitiv politienesc la care au participat politisti din cadrul I.P.J.

acum 68 luni (4 Feb 2017)

Doi frati din Moisei, Maramures, au comis o crima deosebit de violenta in Spania, in luna martie a anului trecut. "Mai exact, in luna martie a anului trecut a fost gasit cadavrul unei femei de origine romana in incinta barului pe care il administra in localitatea Coslada (provincia Madrid). Politistii spanioli si-au axat atentia pe doi frati de cetatenie romana care aveau resedinta in orasul in care a fost comisa fapta. In luna septembrie a anului trecut, unul dintre cei doi frati a fost arestat in orasul Alcala de Henares (provincia Madrid). Din acest moment au fost puse in miscare mecanismele europene de cooperare politieneasca prin intermediul Interpol", arata Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

Astfel, in cadrul activitatilor de colaborare operativa a Politiei Nationale din Spania cu Politia Romana, la data de 9 ianuarie 2017 a fost organizat si desfasurat un dispozitiv politienesc la care au participat politisti din cadrul I.P.J. Activitatea s-a finalizat cu executarea unor perchezitii in localitatea Moisei, rezultatul acestora oferind elemente probatorii suplimentare pentru autoritatea judiciara din Spania, si arestarea celui de al doilea suspect. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro