Doi filosofi au renuntat la catedra pentru a picta cani si farfurii

Doi filosofi au renuntat la catedra pentru a picta cani si farfurii

Norocul sotilor Olivia si Eduard Savulescu din Valea Calugareasca, absolventi ai Universitatii Bucuresti s-a nascut din nevoi. Un prieten, primul beneficiar al cadoului oferit de cei doi tineri, a fost atat de incantat de cana primita, incat a prezentat-o colegilor de la corporatia la care lucra.

acum 80 luni (13 Jun 2016)

Norocul sotilor Olivia si Eduard Savulescu din Valea Calugareasca, absolventi ai Universitatii Bucuresti s-a nascut din nevoi. Neavand bani sa cumpere cadouri din salariile de profesori, s-au apucat sa picteze obiecte casnice. Dupa 10 ani, au afacerea lor, colaboratori, dar si angajati

In urma cu 10 ani, sotii Olivia si Eduard Savulescu erau tineri absolventi ai Facultatii de Filosofie din Bucuresti. Posibilitatea lor de angajare era directionata strict spre catedra de stiinte socio- umane a unei scoli din Valea Calugareasca. Salariile obtinute nu le permiteau sa ofere cadouri prietenilor si cunoscutilor, asa ca au inceput sa picteze cani. Un prieten, primul beneficiar al cadoului oferit de cei doi tineri, a fost atat de incantat de cana primita, incat a prezentat-o colegilor de la corporatia la care lucra. Au inceput si alte persoane sa le comande cani, vaze sau farfurii pictate, asa incat veniturile lor se rotunjeau vizibil.

Primul pas indraznet

O alta initiativa curajoasa a avut in 2007, cand au vrut sa vanda vaze pictate unui magazin din Ploiesti, la care muncisera circa doua saptamani. Aveam 25 de ani si ne aruncam cu capu’ inainte", ne-a relatat Eduard. S-au lasat de predat si s-au reprofilat. Cumparau din Piata Obor cani ieftine, cu un leu bucata, care se vindeau pentru parastase. La un moment dat, persoana care concesionase spatiile comerciale din cetatea Rasnovului le-a spus ca vrea sa-i aiba "in cetate" si i-a lasat sa-si aleaga spatiul dorit de ei pentru un magazin. Citeste si:

+Cea mai FRUMOASA si APETISANTA primarita din Romania. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro