Doi braconieri prinsi de politisti cu ursul in masina la intrarea in Brasov

Doi braconieri prinsi de politisti cu ursul in masina la intrarea in Brasov

"Politistii Biroului Rutier si cei ai Serviciului de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov au oprit pentru control, pe D.N.1, la intrarea in municipiul Brasov, dinspre Predeal, un autoturism de teren, in care se aflau doi barbati, de 27 si 29 de ani.

acum 55 luni (6 Jul 2016)

Politistii au oprit pentru verificari masina celor doi barbati la intrarea in Brasov in zona hotelului Ramada. Nu au putut explica de unde au ursul si nici nu aveau autorizatie pentru impuscarea animalului.

"Politistii Biroului Rutier si cei ai Serviciului de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov au oprit pentru control, pe D.N.1, la intrarea in municipiul Brasov, dinspre Predeal, un autoturism de teren, in care se aflau doi barbati, de 27 si 29 de ani. In urma controlului, politistii au depistat in autoturism cadavrul unui urs, acoperit cu o patura, precum si doua arme de vanatoare cu luneta. De asemenea, in urma verificarilor, politistii au constatat ca persoanele aflate in autoturism detin in mod legal armele mentionate, insa nu au putut prezenta documente justificative pentru animalul vanat. Cercetarile sunt continuate de politisti, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov, sub aspectul savarsirii infractiunilor de braconaj si transportul vanatului dobandit, conform Legii 407/2006, iar cei in cauza au fost retinuti pentru 24 de ore", se arata intr-un comunicat al Politiei Brasov. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro