Dodon vrea Istoria Moldovei si Limba Rusa. "Bucurestiul face, insa, ceea ce trebuie: il neglijeaza cu desavarsire"

Dodon vrea Istoria Moldovei si Limba Rusa.

> Presedintele Igor Dodon a ales ca in fiecare saptamana sa arunce cate o bomba media, cu scopul expres de a fi in continuare expus dezbaterii publice. In cazul unui presedinte care este neglijat de toti factorii externi, inclusiv de Federatia Rusa, a unui presedinte fara nici o putere la nivel local, decat cea de a face propuneri absurde, ne putem astepta la orice. El nu doreste nici mai mult si nici mai putin decat sa se bucure de banii oferiti de Romania, dar aceasta sa nu isi apere interesele.

acum 84 luni (31 Mar 2017)

>

Presedintele Igor Dodon a ales ca in fiecare saptamana sa arunce cate o bomba media, cu scopul expres de a fi in continuare expus dezbaterii publice.

Nici un presedinte serios din aceasta lume nu s-ar fi gandit vreodata ca pentru stabilirea denumirii unui manual este nevoie de un Referendum. Nu poate exista o dezbatere cu privire la informatiile cuprinse in aceste discipline deoarece in cazul unui invatamant profesional, dus de cetateni onesti si responsabili, informatia are la baza o metodologie si adevaruri de netagaduit.

In loc de a face referendum pentru teme importante cum ar fi Unirea cu Romania, intrarea in Uniunea Europeana sau Uniunea Europeana, presedintele actual crede ca adevarul istoric se poate stabili prin intermediul unui vot popular.

Sa ne asteptam in curand ca presedintele nereprezentativ al Republicii Moldova sa vina sa stabileasca prin Referendum Noi Legi ale Fizicii, sa stabileasca prin Referendum inaltimea Masivului Ceahlau, a lungimii raului Prut... In cazul unui presedinte care este neglijat de toti factorii externi, inclusiv de Federatia Rusa, a unui presedinte fara nici o putere la nivel local, decat cea de a face propuneri absurde, ne putem astepta la orice.

Igor Dodon este tipul de presedinte care considera ca Legile lui Newton au fost fixate prin referendum si tot prin referendum trebuie date jos. Limba Rusa obligatorie in scoli

Sa cunosti Limba Rusa reprezinta, cu siguranta, un plus nu doar pentru cetatenii Republicii Moldova. Aceasta decizia este una ce se ia la nivelul unitatii de invatamant si este una descentralizata.

Este bine sa cunosti Limba Rusa, dar nu poti forta prin lege ca toate unitatile de invatamant sa fie obligate a asigura obligatoriu aceasta cerinta. Prin afirmatiile sale mimeaza in continuare ca ar fi omul Moscovei, desi Moscova face orice ca sa arate ca Dodon nu este omul lor (s-ar ofensa daca ar fi asa). Igor Dodon cel fara de Bacalaureat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro