Dodon, scrisoare deschisa catre Iohannis: Avem temeiul sa banuim Romania de interes in lichidarea suveranitatii si independentei Moldovei!

Dodon, scrisoare deschisa catre Iohannis: Avem temeiul sa banuim Romania de interes in lichidarea suveranitatii si independentei Moldovei!

In aceasta ordine de idei, Dodon ii solicita lui Iohannis sa ia atitudine fata de acele declaratii unioniste de la Bucuresti, care ar atenta la statalitatea si independenta Moldovei.

acum 87 luni (29 Nov 2016)

"Domnul presedinte Iohannis m-a vizat in una din interventiile sale recente, referindu-se la cum e corect sa se procedeze intre presedinti. E bine ca Dumnealui deja nu doar ia act de alegerea mea, ci abordeaza situatia mai personal si mai concret. Il asigur ca in calitatea mea de presedinte ales al Republicii Moldova am aceleasi preocupari ca si acum jumatate de an cu privire la subiectele din acea scrisoare. Deci, ii readresez domnului Iohannis acel mesaj", a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook. In scrisoarea trimisa de catre Dodon presedintelui roman, se mentioneaza ca Moldova apreciaza sprijinul oferit de Romania de-a lungul anilor, iar in pofida colaborarii stranse pe plan economic, diplomatic, cultural etc. In aceasta ordine de idei, Dodon ii solicita lui Iohannis sa ia atitudine fata de acele declaratii unioniste de la Bucuresti, care ar atenta la statalitatea si independenta Moldovei. Totodata, noul presedinte ales cere conducerii de la la Bucuresti sa se dezica de mesaje unioniste. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro