Dodon: Majoritatea moldovenilor pledeaza pentru integrarea in Uniunea Euroasiatica si sunt impotriva UE si NATO

Dodon: Majoritatea moldovenilor pledeaza pentru integrarea in Uniunea Euroasiatica si sunt impotriva UE si NATO

"Ei au santajat Occidentul spunand ca daca UE sisteaza sprijinul pentru ei, ca daca UE refuza sa inchida ochii la toate faradelegile comise de ei, Partidul Socialistilor va castiga alegerile parlamentare anticipate si tara se va directiona spre Moscova", a mai adaugat presedintele.

acum 82 luni (23 Jan 2017)

Potrivit sondajelor recente comandate de organizatiile din Occident, estul Europei sau din Moldova, majoritatea populatiei favorizeaza integrarea euroasiatica", afirma Dodon. Seful statului subliniaza ca partenerii europeni au sprijinit in acesti ani oligarhii din Moldova. "Ei au santajat Occidentul spunand ca daca UE sisteaza sprijinul pentru ei, ca daca UE refuza sa inchida ochii la toate faradelegile comise de ei, Partidul Socialistilor va castiga alegerile parlamentare anticipate si tara se va directiona spre Moscova", a mai adaugat presedintele. Igor Dodon a dat asigurari ca va incerca sa anuleze Acordul privind deschiderea Biroului NATO la Chisinau si ca se va opune participarii militarilor din Moldova in cadrul diferitor exercitii militare suspicioase.

"Desigur ca exista propaganda NATO in Moldova, dar majoritatea moldovenilor sunt categoric impotriva ideii de a adera la NATO", a mentionat seful statului pentru Russia Today. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro