Dodon il lasa pe Basescu sa petreaca Revelionul ca cetatean al Moldovei: "Eu am o stima deosebita fata de oamenii in etate"

Dodon il lasa pe Basescu sa petreaca Revelionul ca cetatean al Moldovei:

Poate din stima fata de varsta dansului o sa-i dam posibilitatea sa serveasca un pahar de sampanie moldoveneasca de Anul Nou si pe urma rezolvam si aceasta problema", a mentionat Igor Dodon Amintim ca sotii Maria si Traian Basescu au obtinut cetatenia Republicii Moldova pe 9 iunie 2016, in urma unui decret semnat de Nicolae Timofti.

acum 29 luni (29 Dec 2016)

"Acum ne gandim, o facem pe 30-31 sau pe 2-3 ianuarie. Faptul ca Basescu va fi privat de cetatenia Republicii Moldova, asta la sigur. Poate din stima fata de varsta dansului o sa-i dam posibilitatea sa serveasca un pahar de sampanie moldoveneasca de Anul Nou si pe urma rezolvam si aceasta problema", a mentionat Igor Dodon Amintim ca sotii Maria si Traian Basescu au obtinut cetatenia Republicii Moldova pe 9 iunie 2016, in urma unui decret semnat de Nicolae Timofti. Partidul Socialistilor, condus pe atunci de Igor Dodon, s-a opus vehement acestui decret, afirmand ca cetatenia a fost acordata cu incalcarea legislatiei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro