Dodon explica de ce trebuie pastrat regimul liber de vize cu UE: Noi am scapat de santajul obtinerii cetateniei Romaniei!

Dodon explica de ce trebuie pastrat regimul liber de vize cu UE: Noi am scapat de santajul obtinerii cetateniei Romaniei!

Noi putem sa avem relatii bune cu UE, noi putem restabili relatiile economice cu Federatia Rusa", a subliniat Igor Dodon in cadrul emisiunii "Accent direct" de la NTV-Moldova.

acum 88 luni (30 Dec 2016)

"Este extrem de important pastrarea regimului liberalizat de vize. Noi avem dreptul sa mergem fara vize in Uniunea Europeana", a declarat Igor Dodon.

Seful statului a dat asigurari ca parteneriatul cu UE va fi pastrat si chiar pledeaza pentru implementarea reformelor europene, afirmand ca i-a transmis lui Pirkka Tapiola ca presedintele va fi partenerul cel mai de incredere in promovarea reformelor. "Noi categoric nu putem dezechilibra, uite, ultimii sapte ani noi am fost proeuropeni, acum haideti sa fim prorusi si antieuropeni. Lucrul acesta categoric nu se admite, fiindca vom avea de pierdut noi, cetatenii Republicii Moldova. Noi putem sa avem relatii bune cu UE, noi putem restabili relatiile economice cu Federatia Rusa", a subliniat Igor Dodon in cadrul emisiunii "Accent direct" de la NTV-Moldova. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro