Dodon: De ce in Romania organizatiile care spun ca o parte din tara apartine Ungariei, iar alta Moldovei sunt interzise de lege, iar la noi nu?

Dodon: De ce in Romania organizatiile care spun ca o parte din tara apartine Ungariei, iar alta Moldovei sunt interzise de lege, iar la noi nu?

"Iata in Romania, acele organizatii care un incercat sa desfasoare un anumit lucru, agitatie printre cetateni ca iata o parte din teritoriul Romaniei e Ungaria, pentru ca Transilvania, iar o parte din teritoriul Romaniei este Moldova, asa organizatii sunt interzise de lege in Romania.

acum 43 luni (18 Jan 2017)

"Iata in Romania, acele organizatii care un incercat sa desfasoare un anumit lucru, agitatie printre cetateni ca iata o parte din teritoriul Romaniei e Ungaria, pentru ca Transilvania, iar o parte din teritoriul Romaniei este Moldova, asa organizatii sunt interzise de lege in Romania. Baieti, de ce la voi se poate, dar la noi nu? Mai ales ca e la nivel de stat, institutii de stat, la nivel de partide politice. In Moldova sunt create partide politice care isi pun scop deschis de lichidare a statalitatii Republicii Moldova. Spuneti-mi in ce tara astfel de partide sunt inregistrate si fac campanie, sunt finantate de stat. Adica o parte din impozitele platite de catre cetateni pentru consolidarea statalitatii se duce pentru lichidarea acestei statalitati", a declarat Igor Dodon.

Dodon l-a asigurat pe liderul de la Kremlin ca daca socialistii obtin majoritatea parlamentara in 2018, ei vor rezilia Acordul de Ascoiere UE-Republica Moldova.

De remarcat ca la finalul intrevederii, Dodon i-a daruit lui Putin o statuie cu chipul lui Petru I si domnitorul Dimitrie Cantemir, iar liderul de la Kremlin harta Moldovei din secolul XVIII. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro