Dodon: Cred ca moldovenii au vazut si au simtit rezultatul imbunatatirii relatiei cu Federatia Rusa

Dodon: Cred ca moldovenii au vazut si au simtit rezultatul imbunatatirii relatiei cu Federatia Rusa

"Haideti sa spunem sincer, pentru majoritatea cetatenilor in acest prim an de mandat al presedintelui Dodon vor ramane si lucruri bune, si mai putin bune.

acum 61 luni (3 Jan 2018)

"Haideti sa spunem sincer, pentru majoritatea cetatenilor in acest prim an de mandat al presedintelui Dodon vor ramane si lucruri bune, si mai putin bune. Eu cred ca majoritatea cetatenilor Republicii Moldova au vazut si au simtit rezultatul imbunatatirii relatiei cu Federatia Rusa.

Presedintele a subliniat ca in 2017 negativ a fost faptul ca s-a dus o lupta intre Presedintie si Guvern.

"Spun cu regret pentru ca foarte multe initiative ale presedintelui nu au fost acceptate de majoritatea parlamentara - si referitor la majorari de pensii, si referitor la anularea legii miliardului, si multe alte lucruri. Ca rezultat al acestei confruntari, s-a ajuns la situatia de a iesi cu initiativa de a trece la stat prezidential", a spus Igor Dodon, insistand ca trebuie sa fie un echilibru intre puterile statului: intre Guvern, Parlament si Presedintie.

"In pofida tuturor greutatilor care ne asteapta in anul 2018, eu sunt ferm convins ca va fi un an de cotitura in sensul bun pentru noi, pentru cetatenii acestui stat", a mentionat Igor Dodon. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro