Documente necesare adultilor si copiilor pentru transportul cu autocarul Romania Germania (P)

Dincolo de placerea de a calatori cu autocarul in diferite parti ale Europei, exista grija pentru pregatirea documentelor necesare pentru ca aceasta calatorie sa poata fi realizabila. Presupunand ca se va calatori cu www.euro-trans.ro, o companie care asigura imbarcarea pasagerilor din peste 30 de orase din Romania pentru transport Germania in aproximativ 40 de orase, este recomandat ca rezervarea unui bilet de transport sa se faca din timp - desi exista situatii in care poate fi achizitionat chiar de la sofer - pentru ca doar asa exista certitudinea locului liber.

acum 39 luni (12 Jul 2017)

Dincolo de placerea de a calatori cu autocarul in diferite parti ale Europei, exista grija pentru pregatirea documentelor necesare pentru ca aceasta calatorie sa poata fi realizabila. In principiu, fiecare pasager care se imbarca in curse cu autocarul Romania Germania, de exemplu, trebuie sa aiba asupra sa buletinul sau cartea de identitate, valabile pe o perioada minima de 6 luni, ori un pasaport valabil pe o perioada similara de timp; Presupunand ca se va calatori cu www.euro-trans.ro, o companie care asigura imbarcarea pasagerilor din peste 30 de orase din Romania pentru transport Germania in aproximativ 40 de orase, este recomandat ca rezervarea unui bilet de transport sa se faca din timp - desi exista situatii in care poate fi achizitionat chiar de la sofer - pentru ca doar asa exista certitudinea locului liber. In cazul companiei mentionate anterior, pretul unui bilet difera de ruta parcursa de pasager: distanta dintre orasul plecarii din tara si cel din Germania. Valabil tot pentru aceasta companie, achizitionarea unui bilet asigura urmatoarele facilitati:

- transportul gratuit a unui bagaj de 70 de kg, repartizat in doua genti.

- reduceri de 15% din pretul biletelor pentru grupuri, elevi si studenti (varsta maxima 26 de ani) si pensionari;

- reduceri de 50 % din pretul biletelor pentru copiii cu varste intre 2 si 12 ani. 248/2005, privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate, copiii care nu au implinit varsta de 18 ani nu pot calatori in afara tarii fara a fi insotiti de catre un adult, fiind obligatoriu acordul parintilor sau cel al reprezentantilor legali. copilul este titularul unui document individual de calatorie sau este titularul cartii de identitate si calatoreste insotit de ambii parinti; copilul minor este titularul unui pasaport individual si calatoreste impreuna cu mama sau tatal sau este titularul cartii de identitate si, de asemenea, calatoreste cu un singur parinte - mama sau tatal sau... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro