DOCUMENT Ponta le cere membrilor CExN sa il convinga pe Dragnea "sa nu-l execute" pe Grindeanu: "Numai comunistii foloseau abaterile de la Programul Partidului"

DOCUMENT Ponta le cere membrilor CExN sa il convinga pe Dragnea

Conducerea unui partid care se complace in minciuna ca alegerile au fost castigate cu Programul Fabulos de Guvernare greseste (victoria in alegerile din 2016 unde PSD a luat cele 3 milioane de voturi ale sale intr-o prezenta catastrofala de sub 40% s-a bazat pe realizarile PSD in 2012-2015, pe dezastrul functional si de comunicare al Guvernului Tehnocrat si mai ales pe greselile uriase facute de PNL, Klaus Iohannis si Dacian Ciolos care i-au "tinut acasa" pe alegatorii lor) Atentie mare - Liviu Dragnea nu a luat PSD de la 20% si l-a dus la 40% / dar invers de la 40 la 20 sunt toate premisele sa reuseasca! Ma adresesz dvs deoarece nu am posibilitatea unei comunicari directe cu Liviu Dragnea ( cel care ma numea "prietenul" sau si spunea ca ma iubeste la fel de mult ca si pe Sorin Grindeanu sau pe Valeriu Zgonea Nu este un secret pentru absolut nimeni ca in CEX se valideaza formal ceea ce decide in mod absolut si exclusiv Liviu Dragnea - procedurile ipocrite in care iau cuvantul "tovarasii" de la Olt sau Giurgiu iar Liviu chiar iese din sala "sa nu influenteze" nu fac decat sa creasca ridicolul showului si sa defineasca o lipsa de curaj in a-si asuma deciziile care de fapt ii apartin in totalitate!

acum 46 luni (14 Jun 2017)

Ponta a tinut sa precizeze ca, in cazul in care PSD va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, el va forma un grup de parlamentari social-democrati care sa se opuna prin vot "unei asemenea greseli".

Redam mai jos scrisoarea integrala a fostului premier Victor Ponta catre colegii sai:

Scrisoare deschisa catre membrii CEX al PSD - va rog azi sa il convingeti pe Liviu Dragnea sa puna pe primul loc interesele PSD si ale Romaniei (chiar daca asta inseamna sa renunte la orgoliul si nemultumirile strict personale)! Conducerea unui partid care isi executa public Primul Ministru si Guvernul la mai putin de 6 luni de la alegeri, fara absolut niciun motiv obiectiv care sa fie explicat votantilor sai si opiniei publice, este o conducere care greseste ! Conducerea unui partid care, fara niciun motiv obiectiv si nicio criza sau presiune politica, pune la dispozitia Presedintelui tarii mandatul de Prim Ministru pe care il detine - este o conducere care greseste! Conducerea unui partid care isi sanctioneaza ministrii (numiti cu mari laude si complimente tot aceeasi conducere in urma cu cateva luni) pe baza unei asa zise "Analize" facute in mod secret de persoane care in mod evident nu se pricep chiar la toate domeniile si nu isi asuma public concluziile, fara a explica public care sunt greselile si fara a da ocazia respectivilor ministrii macar de a fi ascultati - este o conducere care greseste ! Nu puteti ignora ca Presedintele PSD "singurul care stie Programul din scoarta in scoarta" si-a asumat monitorizarea acestuia si numirea tuturor secretarilor de stat, sefi de agentii si directori regionali! Conducerea unui partid care cere si accepta demisii in alb de la reprezentantii sai in Guvern nu doar ca incalca legea, justifica banuielile si acuzatiile de santaj dar mai ales da un mesaj profund de neincredere tocmai in cei pe care i-a desemnat ca cei mai competenti si eficienti reprezentanti ai sai in cele mai importante functii publice ! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro