DOCUMENT INTEGRAL Experiment pe elevii de clasa a V-a: A aparut manualul unic promis de Liviu Pop. Consulta indrumatorul de 300 pagini aici

Fisiere atasate: Compendiu_clasa_a_V-a.pdf Indrumatorul pentru elevii de clasa a V-a, experiment unic in invatamantul romanesc de dupa Revolutie, realizat de ministrul Educatiei, Liviu Pop, a devenit realitate. Astazi de dimineata au plecat cu ajutorul Postei Romane 82.200 de exemplare catre 20 de judete, in special cele din Nord-Est si Nord-Vest, care sunt mai departate de Bucuresti.

acum 82 luni (4 Sep 2017)

Fisiere atasate: Compendiu_clasa_a_V-a.pdf

Indrumatorul pentru elevii de clasa a V-a, experiment unic in invatamantul romanesc de dupa Revolutie, realizat de ministrul Educatiei, Liviu Pop, a devenit realitate.

Este primul astfel de indrumator metodologic compact in care se regasec 15 materii aferente unui singur an de studiu (clasa a V-a). El contine sfaturi si recomandari - metodologia -, pe baza carora trebuie predata materia aferenta primelor opt saptamani de scoala pentru toate disciplinele.

Experimentul a fost generat de faptul ca noile manuale pentru elevii de clasa a V-a nu vor ajunge la timp pe bancile scolii. Contestatiile depuse nu au fost solutionate in timp util, astfel incat peste 170.000 de elevi din clasa a V-a nu vor beneficia de noile manuale pentru majoritatea covarsitoare a disciplinelor. Mai este folosit in timpul razboaielor, in regimul comuniste si in lumea a treia PSD intoarce scoala in comunism: Care este miza manualului unic

Indrumatorul are aproximativ 300 de pagini si contine sugestii pe baza carora profesorul este indrumat sa predea materia aferenta fiecarei discipline.

Compendiul introductiv pentru gimnaziu - clasa a V-a a fost distribuit luni in 20 de judete, urmand sa ajunga in aceasta saptamana in toate scolile din tara, a declarat ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, intr-o conferinta de presa.

"Este un document care astazi a plecat catre 20 de judete, saptamana aceasta va ajunge in fiecare unitate scolara in care avem clasa de a V-a. Astazi de dimineata au plecat cu ajutorul Postei Romane 82.200 de exemplare catre 20 de judete, in special cele din Nord-Est si Nord-Vest, care sunt mai departate de Bucuresti. Pana in data de 8 septembrie vor ajunge toate aceste compendii in unitatile scolare pentru copiii din clasa a V-a", a afirmat reprezentantul MEN.

Costul total al celor 177.000 de exemplare este de 732.780 lei, bani oferiti de MEN.

Singurele ma... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro