Document. Ce contine raportul discutat in sedinta Comitetului Executiv al PSD. Doar 13% din masurile promise au fost adoptate in cele sase luni de guvernare

La Politici privind munca si justitia sociala, sunt indeplinite 9 masuri, 23 sunt realizate partial, iar 4 sunt neindeplinite. La capitolul Politici de Aparare si Securitate nationala, nicio masura nu este indeplinita, 4 masuri sunt realizate partial si 3 masuri sunt neindeplinite. La Externe, doua masuri sunt indeplinite, 6 masuri sunt realizate partial, iar 14 masuri sunt neindeplinite.

acum 80 luni (14 Jun 2017)

Astfel, La Fonduri europene, ministerul condus de Rovana Plumb, o masura este indeplinita si sapte masuri sunt neindeplinite. La capitolul Politici macroeconomice, fiscalitate si buget, sunt 17 masuri indeplinite, 4 realizate partial si 40 neindeplinite.Astfel, la capitolul Economie, nicio masura nu a fost indeplinita, doua au fost realizate partial si 17 sunt neindeplinite.

La capitolul Turism, o masura este indeplinita, adica infiintarea ministerului Turismului, trei sunt realizate partial si 9 sunt neindeplinite.

In pivinta Politicilor pentru IMM-uri, doua masuri au fost indeplinite, 3 sunt realizate partial, iar 5 sunt neindeplinite.

La Politici privind munca si justitia sociala, sunt indeplinite 9 masuri, 23 sunt realizate partial, iar 4 sunt neindeplinite.

In privinta Educatiei a fost indeplinita o singura masura, 8 sunt realizate partial si 19 sunt masuri neindeplinite.

La Sanatate, 3 masuri sunt indeplinite, 9 sunt realizate partial si 14 sunt neindeplinite.

La capitolul Administratie publica si politici regionale, o masura este indeplinita, 14 sunt realizate partial si trei sunt neindeplinite.

In privinta Dezvoltarii rurale, 5 masuri sunt indeplinite, 3 sunt partial realizate si 3 sunt neindeplinite.

La Mediu, paduri si ape sunt doua masuri indeplinite, 3 masuri realizate partial si 5 masuri neindeplinite.

La capitolul Politici privind energia, o singura masura este indeplinita, 3 masuri sunt realizate partial si 9 masuri sunt neindeplinite.

In Transporturi, nicio masura nu este indeplinita, 6 masuri sunt doar partial realizate, iar 5 masuri sunt neindeplinite.

La Comunicatii, nicio masura nu este indeplinita, o masura este partial realizata, iar doua masuri sunt neindeplinite.

La capitolul Politici de Aparare si Securitate nationala, nicio masura nu este indeplinita, 4 masuri sunt realizate partial si 3 masuri sunt neindeplini... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro