Doctor Love: "Cea mai importanta problema intalnita la barbati se numeste impotenta anxioasa"

Doctor Love:

Mai ales cand partenera este de un timp indelungat, de exemplu in cazul unui mariaj de vreo 20 de ani. Femeile sunt predispuse si starilor anxioase, depresive, sunt mult mai afectate de problemele de zi cu zi, femeile care nasc trebuie sa stie de depresia dupa nastere. O floare trimisa inainte, un mesaj, o mangaiere, o privire calda, poate o sticla de vin, o masa pregatita de femeie in casa, toate sunt chiar un preludiu care se continua cu actul sexual din dormitor. "Se simt goi pe interior, sunt ca niste carcase, simt ca nu mai au viata" De ce este dragostea pe cale de disparitie?

acum 99 luni (19 Nov 2015)

Psihoterapeutul Catalin Ilie, cunoscut in Timisoara cu numele de "Dr. Love", vorbeste despre noi cazuri intalnite in cabinetul sau. Una din specializarile lui Catalin Ilie este psihosexologia, ca atare el poate ajuta pacientii care se confrunta cu probleme in viata sexuala.

"Stresul de zi cu zi, problemele zilnice, toate fac ca placerile sexuale sa nu mai fie placeri. Mai ales cand partenera este de un timp indelungat, de exemplu in cazul unui mariaj de vreo 20 de ani. Daca barbatul va incerca sa isi faca o amanta, chipurile sa isi rezolve problemele sexuale, va observa ca teama si emotia va pune stapanire pe el. Dupa o anumita perioada de timp nici nu trebuie sa existe probleme, stres, grji etc., pentru ca aceasta dorinta sexuala dispare. Femeile sunt predispuse si starilor anxioase, depresive, sunt mult mai afectate de problemele de zi cu zi, femeile care nasc trebuie sa stie de depresia dupa nastere. Culmea este ca, atunci cand apar problemele, femeile tind sa paseze problema catre barbat", a explicat Catalin Ilie. "Trebuie stabilite starile emotionale si modul de functionare a individului", a adaugat Dr.Love.

"Sexul este la baza piramidei" Multa lume se intreaba cat de important este sexul intr-o relatie matura. Dr.Love sustine ca viata sexuala este, pe o scara valorica de la 1 la 10, la nivelul 9. Punem in fata problemele de zi cu zi, grijile, stresul, munca. Ele spuneau ca e OK, e un om bun, sufletist, de familie, nu conteaza atat de mult sexul. Prin sex ne concepem, cum sa renuntam la sex, cum sa spunem ca nu e important sexul", afirma psihoterapeutul Catalin Ilie.

"Femeile pot sa vorbeasca de fanteziile lor o zi intreaga"

Dr. Love sustine ca a observant in cabinetul sau ca barbatii sunt mai deschisi sa vorbeasca despre problemele lor sexuale decat femeile. Ele au mult mai multe fantezii decat orice barbat de pe aceasta lume. Barbatii merg pe liniile clasice, eventual un sex in trei, cu conditia sa fie doua femeie, eve... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro