Dobrovolschi: Votul in cazul Bejinariu dovedeste inca o data dispretul majoritatii fata de Justitie. E inadmisibil

Dobrovolschi: Votul in cazul Bejinariu dovedeste inca o data dispretul majoritatii fata de Justitie. E inadmisibil

"Votul de astazi (marti - n.r.) din Parlament in cazul cererii de urmarire penala a deputatului PSD Eugen Bejinariu dovedeste inca o data dispretul majoritatii fata de Justitie.

acum 81 luni (30 May 2017)

"Votul de astazi (marti - n.r.) din Parlament in cazul cererii de urmarire penala a deputatului PSD Eugen Bejinariu dovedeste inca o data dispretul majoritatii fata de Justitie. Este inadmisibil ca unii deputati si senatori sa se erijeze in judecatori si sa hotarasca prin vot blocarea actului de justitie", a spus Dobrovolschi.

Purtatorul de cuvant al presedintelui afirma ca seful statului a afirmat in multe randuri ca instanta este singura abilitata sa se pronunte in legatura cu vinovatia sau nevinovatia unei persoane, iar acest principiu "nu este negociabil".

"Faptul ca majoritatea parlamentara nu intelege sa actioneze conform normelor care stau la baza statului de drept duce la accentuarea scaderii increderii cetatenilor in Legislativ", a mai spus Madalina Dobrovolschi, pentru News.ro. PNL si USR au anuntat ca vor vota "pentru" urmarirea penala a lui Eugen Bejinariu, PSD, ALDE si PMP nu s-au exprimat, iar UDMR a criticat cererea procurorilor, fara insa a preciza ce pozitie vor avea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro