Dobrogea, sub Cod galben de ploi si grindina

Dobrogea, sub Cod galben de ploi si grindina

Constanta se afla sub avertizare de Cod galben, in partea a doua a zilei de sambata, 28 mai. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul judetului, au fost pregatite sa intervina 57 de echipe de interventie dotate cu wome, vidanje si pompe de mare putere.

acum 76 luni (28 May 2016)

Constanta se afla sub avertizare de Cod galben, in partea a doua a zilei de sambata, 28 mai. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca vor fi descarcari electrice frecvente, averse din care se vor cumula 25 l/mp, grindina de dimensiuni mici si medii, intensificari de scurta durata ale vantului, in centrul si estul judetului Constanta.

Avertizarea este valabila si pentru judetul Tulcea, unde aria vizata este delimitata de localitatile: Tulcea, Valea Nucarilor, Sarichioi, Babadag, Stejaru, Topolog, Ceamurlia, Beidaut, Baia, Jurilovca, Dorobantu, Izvoarele, Frecatei, Nalbant.

Din cauza ploilor, la dispeceratul societatii RAJA SA s-au inregistrat 27 de reclamatii privind sistemul de canalizare stradal din Constanta. Sesizarile au venit din cartierele Km 4-5, Coiciu, Faleza Nord si Poarta 6 si de pe bulevardele Ferdinand, Lapusneanu si Soveja. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul judetului, au fost pregatite sa intervina 57 de echipe de interventie dotate cu wome, vidanje si pompe de mare putere. Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari si multe dintre ele au fost deja rezolvate. Mai mult, lucratorii au intervenit si in zonele sensibile ale orasului, pe strada Ahile Mihail si in zonele Delfinariu si Dacia", a anuntat RAJA SA.

Abonatii care inregistreaza probleme la sistemul de alimentare cu apa potabila si canalizare trebuie sa sesizeze dispeceratul societatii la numarul de telefon 0241.66.44.44. Adrian Despot, apel public pentru tinerii cu care a cantat la foc de tabara, pe plaja de la Vama Veche, pana dimineata ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro