"DOAMNA CU PANTOFI ALBASTRI" chiar exista. Ce spune intr-un interviu

"Doamna cu pantofi albastri", judecatoarea Camelia Folea de la Blaj, este constienta ca dincolo "de coperta unui dosar sunt oameni, sunt destine, sunt suflete". De asemenea, ea afirma ca in calitate de magistrat este constienta ca dincolo "de coperta unui dosar sunt oameni, sunt destine, sunt suflete", iar cazurile in care copii ajung sa fie "moneda de schimb intre parinti'' nu sunt deloc simple.

acum 93 luni (11 Jul 2016)

"Doamna cu pantofi albastri", judecatoarea Camelia Folea de la Blaj, este constienta ca dincolo "de coperta unui dosar sunt oameni, sunt destine, sunt suflete".

Ajunsa celebra dupa ce a devenit viral pe Internet o postare care relateaza atentia pe care i-a acordat-o unui minor disputat de doi parinti divortati, ea afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca romanii ar trebui sa incerce macar sa aiba incredere in justitie. Stiu ca statistic lucrurile nu stau bine, dar nu pot sa nu ma intreb in ce masura statistica reflecta realitatea si in ce masura mass-media contribuie la aceasta statistica. Toti trebuie sa stim ca o solutie, oricat de legala, temeinica si umana ar fi, nu va multumi niciodata toate partile implicate intr-o cauza", spune Camelia Folea.

De asemenea, ea afirma ca in calitate de magistrat este constienta ca dincolo "de coperta unui dosar sunt oameni, sunt destine, sunt suflete", iar cazurile in care copii ajung sa fie "moneda de schimb intre parinti'' nu sunt deloc simple. Camelia Folea adauga ca, inainte de a discuta despre infiintarea instantelor speciale pentru minori, asa cum sunt in alte state, este necesar ca in Romania sa avem "judecatori specializati, in adevaratul sens al cuvantului" pentru rezolvarea unor astfel de cauze. Nu sunt o eroina, sunt un om obisnuit. Viata mi-a oferit sansa de a fi judecator si mi-a lasat, in acelasi timp, sansa de a fi om. Stiu ca dincolo de coperta unui dosar sunt oameni, sunt destine, sunt suflete. Am sperat ca numele meu sa nu fie facut public, dar nu toate sperantele se implinesc. Nu imi doresc vreo distinctie si nici un alt loc de munca. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro