DNA si politicienii de cimitir: "Te apuca greata cand ii auzi pe unii vorbind de Romania ca "

> Nu pot sa inteleg cum a putut sa treaca cvasi-neobservata si aproape netaxata drastic, asa cum se cuvenea, de marii ziaristi si deontologi ai tarii afirmatia marelui plagiator si minuscul sef de guvern ce raspunde la numele de Ponta Victor Viorel ca d-lui Valcov ii va fi semnata demisia doar dupa ce Parlamentul Romaniei va aproba prin vot noul Cod fiscal. Cand devine din ce in ce mai evident ca imaginea cimitirului valcovian este una simptomatica pentru clasa politica ce si-a batut joc de o tara si de un intreg popor pret de 25 de ani si al carui loc natural e cimitirul.

acum 93 luni (17 Mar 2015)

>

Nu pot sa inteleg cum a putut sa treaca cvasi-neobservata si aproape netaxata drastic, asa cum se cuvenea, de marii ziaristi si deontologi ai tarii afirmatia marelui plagiator si minuscul sef de guvern ce raspunde la numele de Ponta Victor Viorel ca d-lui Valcov ii va fi semnata demisia doar dupa ce Parlamentul Romaniei va aproba prin vot noul Cod fiscal. Pungas, adica purtator de punga burdusita cu foloase necuvenite, dar si hot in lege si in dispretul absolut al acesteia. Cum nu a fost pusa la zid de aceiasi ziaristi amenintarea aceluiasi prim-ministru caruia ursitoarele nu i-au daruit la nastere sentimentul rusinii ca, in cazul care in parlamentarii liberali vor bloca votarea, guvernul isi va asuma raspunderea pe creatia d-lui Valcov.

Imi este imposibil sa imi lamuresc logic cum mai e posibil ca un fost propagandist si articlier comunist, facut din vointa PCR jurnalist din absolvent de liceu seral si prelucrator prin aschiere, individ pe care Revolutia din decembrie l-a gasit in Iran, unde fusese trimis spre a pregati inchinaciunile ceausiste la mormintele ayatollahului Khomeini, mai este admis, ba chiar primit cu temenele si contra multe mii de euro in studiourile TVR. Acolo unde duminica trecuta, articlierul, invitat permanent la o emisiune imbalsamata in fum gros si greu de bodega, aproape ca omagia operatiunea de salvare de la dezastrul economic a tarii ticluita de fostul primar de Slatina.

Nu pot sa pricep cum mai putem spera nu in eficienta, ci in buna credinta a unui document legislativ gandit de un individ a carui conditie morala si sociala e rezumata de titlul unei melodii de mahala- Te vazui printre morminte. Ori in cele ale unui Ion Cristoiu, metamorfozat in purtator de cuvant, agent de PR, detinator de jurnal intim si secretar particular al brigandei Elenei Udrea. Pe care o spala aproape zilnic pe spinare si nu numai gratie compunerilor publicate pe blog ori intr-un cotidian pretins de dreapta. Cum nu vedem ca in amb... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro