DNA cumpara echipamente informatice de peste trei milioane de lei

DNA cumpara echipamente informatice de peste trei milioane de lei

Achizitia include doua servere blade, un echipament de stocare a unui volum mare de date, 250 de statii de lucru, 180 de laptopuri, un server management si raportare pentru securitate, 14 echipamente de scanare de mare viteza, patru statii de achizitia datelor, doua statii de analiza datelor, un server de stocarea si procesarea datelor pentru investigatiile informatice si o statie de copierea datelor de mare viteza.

acum 44 luni (11 Jul 2016)

Potrivit anuntului publicat pe siteul e-licitatie.ro (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) DNA a lansat procedura de achizitie prin licitatie deschisa a 13 loturi de echipamente IT. Achizitia include doua servere blade, un echipament de stocare a unui volum mare de date, 250 de statii de lucru, 180 de laptopuri, un server management si raportare pentru securitate, 14 echipamente de scanare de mare viteza, patru statii de achizitia datelor, doua statii de analiza datelor, un server de stocarea si procesarea datelor pentru investigatiile informatice si o statie de copierea datelor de mare viteza.

De asemenea, DNA achizitioneaza si un sistem de analiza materialelor digitale Forensic folosit pentru recuperarea informatiilor sterse de pe unitatile de stocare, informeaza News.ro.

De asemenea, cei care transmit oferte trebuie sa depuna garantia de participare, cifra de afaceri si garantia de buna executie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro