DNA, cont fals pe Facebook

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a anuntat ca nu detine niciun cont in reteaua de socializare Facobook, dupa ce a aflat de existenta unei pagini care contine elemente vizuale de identificare ce reproduc pagina web a institutiei.

acum 55 luni (17 Oct 2014)

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a anuntat ca nu detine niciun cont in reteaua de socializare Facobook, dupa ce a aflat de existenta unei pagini care contine elemente vizuale de identificare ce reproduc pagina web a institutiei. Mai mult, existenta unei pagini cu insemnele si denumirea institutiei reprezinta un fals, fiind un demers de natura frauduloasa care poate sa induca in eroare opinia publica", se arata intr-un anunt facut vineri dimineata de DNA.

In acest sens, Directia precizeaza ca singura locatie a institutiei existenta in spatiul virtual este pagina de internet www.pna.ro iar DNA are drept exclusiv de utilizare a insemnelor susceptibile de reprezentare grafica din continutul marcii, in calitate de detinator al marcii inregistrate la OSIM. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro