DNA a "pierdut" pe drum catre instanta o acuzatie adusa lui Ioan Oltean

DNA a

Deputatul Ioan Oltean a ramas doar cu acuzatia de complicitate la abuz in serviciu in dosarul ANRP, desi, initial, era urmarit si pentru trafic de influenta Deputatul Ioan Oltean a fost trimis in judecata alaturi de fosta sefa a ANRP, Crinuta Dumitrean, si alte sapte persoane in legatura cu acordarea unor despagubiri supraevaluate cu peste 98 de milioane de euro omului de afaceri Mihai Rotaru pentru un teren din municipiul Pitesti.

acum 95 luni (3 Aug 2016)

Deputatul Ioan Oltean a ramas doar cu acuzatia de complicitate la abuz in serviciu in dosarul ANRP, desi, initial, era urmarit si pentru trafic de influenta

Deputatul Ioan Oltean a fost trimis in judecata alaturi de fosta sefa a ANRP, Crinuta Dumitrean, si alte sapte persoane in legatura cu acordarea unor despagubiri supraevaluate cu peste 98 de milioane de euro omului de afaceri Mihai Rotaru pentru un teren din municipiul Pitesti.

In noiembrie 2015, procurorii DNA scriau in comunicat ca Ioan Oltean este urmarit penal pentru trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu, pentru ca ar fi luat 600.000 de euro, in curtea unei biserici, pentru a urgenta acordarea unei despagubiri de catre ANRP, institutie condusa la acea vreme de Crinuta Dumitrean.

Un preot urmarit penal i-a adus lui Ioan Oltean o acuzatie ce nu a putut fi probata de anchetatori

"In schimb numitul cesionarul i-a remis suspectului Oltean Ioan suma de 600.000 euro anterior datei de 17.06.2010, locul primirii banilor fiind in incinta unei parohii", se arata in comunicatul DNA din data de 26 noiembrie 2015. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro