DNA A MAI BIFAT UN NUME GREU. Seful EXIMBANK este audiat de procurorii anticoruptie

DNA A MAI BIFAT UN NUME GREU. Seful EXIMBANK este audiat de procurorii anticoruptie

Reprezentantii bancii au transmis redactiei EVZ un comunicat in care lamuresc calitatea in care este audiat Halalai: In urma informatiilor aparute in mass-media, portivit carora presedintele executiv al EximBank, Traian Halalai, a fost audiat de catre Directia Nationala Anticoruptie, facem precizarea ca acesta a fost citat in calitate de martor intr-un dosar privind activitatea precedenta a Companiei de Asigurare - Reasigurare Exim Romania, al carei actionar majoritar este EximBank.

acum 86 luni (19 Nov 2015)

Traian Halalai, presedintele consiliului de administratie si presedintele executiv al bancii de stat Eximbank a ajuns la DNA. Conform presei centrale, DNA a declansat in 2014 o ancheta privind traficul urias de influenta prin care au avut loc numirile la conducerea EximBank. Traian Halalai este suspectat ca si-ar fi putut plati postul din fruntea bancii de stat, un alt suspect in acest caz fiind Vlad Stoica.

Reprezentantii bancii au transmis redactiei EVZ un comunicat in care lamuresc calitatea in care este audiat Halalai:

In urma informatiilor aparute in mass-media, portivit carora presedintele executiv al EximBank, Traian Halalai, a fost audiat de catre Directia Nationala Anticoruptie, facem precizarea ca acesta a fost citat in calitate de martor intr-un dosar privind activitatea precedenta a Companiei de Asigurare - Reasigurare Exim Romania, al carei actionar majoritar este EximBank. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro