Djokovici a devenit mai bogat decat Federer

Djokovici a devenit mai bogat decat Federer

Sarbul, liderul ATP, este tenismenul care a castigat cea mai mare suma de bani din istoria "Sportului Alb": 98,1 milioane de dolari Novak Djokovici (28 de ani) continua se se lupte cu recordurile din "Sportul Alb" si incearca sa se apropie de Roger Federer (34 de ani), cel mai mare tenismen din istorie, aflat in pragul retragerii.

acum 80 luni (5 Apr 2016)

Sarbul, liderul ATP, este tenismenul care a castigat cea mai mare suma de bani din istoria "Sportului Alb": 98,1 milioane de dolari

Novak Djokovici (28 de ani) continua se se lupte cu recordurile din "Sportul Alb" si incearca sa se apropie de Roger Federer (34 de ani), cel mai mare tenismen din istorie, aflat in pragul retragerii.

Sarbul, lider incontestabil in ATP, a triumfat la Miami, scor 6-3, 6-3, in finala disputata cu japonezul Kei Nishikori (6 ATP). "Nole" a devenit jucatorul cu cele mai multe titluri din categoria Masters - 28 - fata de cele 27 ale lui Rafa Nadal.

FOTO: Si Federer a strans o suma buna din turneele ATP FOTO: FACEBOOK

Mai mult, sarbul este in acest moment tenismenul care a adunat cei mai multi bani in istoria turneelor ATP. Contul lui Djokovici inregistreaza 98,1 milioane de dolari, iar cel al lui Roger Federer, liderul proaspat detronat la acest capitol, consemneaza 97,8 milioane de dolari. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro