DJ-ul roman Paul Damixie, premiat in SUA pentru cel mai ascultat remix al anului 2015: "A fost o experienta geniala"

DJ-ul roman Paul Damixie, premiat in SUA pentru cel mai ascultat remix al anului 2015:

Primul contact pe care Paul l-a avut cu muzica a fost la varsta de 11 ani, iar de-a lungul timpului a mixat pe aceeasi scena cu Echoman, Hybrid, Andy Fletcher (Depeche Mode), Outwork, Camille Jones, NTFO si a lansat peste 40 de remixuri in colaborare cu label-uri din Marea Britanie, Italia, SUA si Romania, unde se afla sub umbrela HaHaHa Production.

acum 60 luni (22 Mar 2016)

Decernarea a avut loc in acest weekend, la Miami, in cadrul 2016 Remix Awards, eveniment care a deschis Winter Music Conference, una din cele mai importante conferinte muzicale din Statele Unite. Succesul lui Paul este cu atat mai mare cu cat a reusit sa surclaseze DJ recunoscuti la nivel mondial, precum Tchami si ZEDD. Cu aproximativ un milion de cautari pe Shazam si alte milioane de vizualizari pe YouTube si SoundCloud, remixul lui Paul Damixie are toate sansele sa devina un imn al verii 2016. La sfarsitul lunii octombrie a anului trecut, Paul Damixie a lansat remixul piesei "Hello", primul single semnat de Adele in ultimii trei ani, si in scurt timp acesta a facut inconjurul lumii, intrand in atentia site-urilor de specialitate straine. M-am gandit sa ii pun un ritm mai dance, mai rapid si m-am apucat de treaba. Mi-am propus sa fac un remix cat mai simplu, cat mai aproape de piesa originala, dar sa fie mai rapid si mai energic", a declarat DJ-ul.

Paul Damixie, in varsta de 28 de ani, este originar din Timisoara si face parte din proiectul electro-dance Radio Killer, alaturi de Lee Heart. Radio Killer este primul proiect initiat si dezvoltat de catre HaHaHa Production in 2009 si care a reusit sa cucereasca industria muzicala locala si internationala prin sound-ul dinamic, mesajele optimiste si piesele larg difuzate in nenumarate tari.

Primul contact pe care Paul l-a avut cu muzica a fost la varsta de 11 ani, iar de-a lungul timpului a mixat pe aceeasi scena cu Echoman, Hybrid, Andy Fletcher (Depeche Mode), Outwork, Camille Jones, NTFO si a lansat peste 40 de remixuri in colaborare cu label-uri din Marea Britanie, Italia, SUA si Romania, unde se afla sub umbrela HaHaHa Production. Pana acum Paul Damixie a facut remixuri pentru Hy2rogen, NTFO, Sllash & Doppe, Treitl Hammond, Vali Barbulescu, B-Noise, Allexinno, DJ Optick, Paul Thomas, Kim Fai, The House Moguls, David Deejay, Morris, John Puzzle si Morandi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro