Distrus de Becali, aruncat de antrenor: FCSB a exclus un fotbalist. "Sunt alti jucatori care merita sa faca parte din lot"

Distrus de Becali, aruncat de antrenor: FCSB a exclus un fotbalist.

Catalin Golofca (27 de ani) e de nerecunoscut de cand a plecat de la FC Botosani, acolo unde era vedeta echipei, si a ajuns la vicecampioana Ligii I.

acum 74 luni (13 Oct 2017)

Catalin Golofca (27 de ani) e de nerecunoscut de cand a plecat de la FC Botosani, acolo unde era vedeta echipei, si a ajuns la vicecampioana Ligii I. Am vorbit cu el si i-am zis ca nu mai are voie sa iasa din casa. Nici la restaurant nu se mai duce. El d-aia nu mai putea sa alerge, ca era tot timpul cu gandul in alta parte", a povestit Becali. Antrenorul Nicolae Dica s-a conformat dupa spusele latifundiarului si l-a exclus pe Golofca din lot pentru meciul de vineri din campionat cu FC Voluntari. "Golofca nu e in lot pentru ca asa am decis eu. Nu, nu e un jucator problema, insa nu stiu daca va mai fi in echipa, asta depinde doar de el, dar nu vreau sa mai dezvolt acest subiect. Am avut o discutie cu el intre patru ochi si depinde de el, de modul in care se va antrena si cum il voi vedea conectat la pregatire", a precizat antrenorul bucurestenilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro