Disperarea unui tanar amenintat cu despartirea de iubita: s-a aruncat de la etajul patru, apoi a santajat-o. "Jur ca fac oral cand vin acasa"

Disperarea unui tanar amenintat cu despartirea de iubita: s-a aruncat de la etajul patru, apoi a santajat-o.

"Astfel, sub efectul amenintarilor cu divulgarea fotografiilor, inculpatul o obliga pe persoana vatamata sa-i scrie in cadrul unor conversatii pe aplicatiile mobile - Messenger, Whatsapp, ca aceasta i-a facut sex oral sau ca ii va face cand se vor intalni, dupa care facea capturi de ecran ale convorbirii respective in care persoana vatamata, constransa moral, scria aceste lucruri, inculpatul avand un nou material de santaj de care se folosea ulterior (inculpat: "Scrie exact cum am scris eu";

acum 74 luni (18 May 2018)

Ionut Cotofana a ajuns in vizorul oamenilor legii in toamna anului trecut, atunci cand fosta sa iubita a formulat o plangere penala la sediul Politiei din comuna Slobozia, judetul Arges.

In motivarea acelei sentinte se mentioneaza ca Ionut Cotofana si victima sa, de 21 de ani, au avut o relatie ce a debutat in anul 2013. "In luna decembrie 2016, persoana vatamata a intentionat sa puna capat relatiei cu inculpatul, decizie pe care a amanat-o din mila, la solicitarea acestuia, din cauza faptului ca inculpatul Cotofana lonut a avut in data de 27.12.2016 o tentativa de suicid, prin caderea de la etajul 4, ramanand internat intr-o unitate spitaliceasca o perioada indelungata de timp si ulterior, recuperandu-se la domiciliu pana la inceputul lunii februarie 2017", se arata in motivarea sentintei. De Ziua Indragastitilor, pe 14 februarie, tanara a vrut sa se desparta de iubitul ei, moment in care acesta i-a trimis mai multe fotografii in care ea aparea goala, despre care a spus ca vor fi trimise tatalui fetei.

"Avand in vedere aceste aspecte, persoana vatamata a acceptat solicitarile inculpatului de a se intalni cu el, ocazie cu care acestia au discutat despre intreruperea relatiei lor. Numitul Cotofana a fost de acord cu acest lucru, insa in situatia despartirii a amenintat-o din nou pe persoana vatamata ca va posta fotografiile nud pe Facebook si le va trimite tatalui acesteia, persoana vatamata cedand santajului inculpatului si acceptand, in lipsa vointei sale, sa continue relatia amoroasa cu acesta. Una dintre metodele de santaj era determinarea fetei sa scrie mesaje aparent compromitatoare, care erau folosite, ulterior, tot pentru a o constrange pe tanara".

"Astfel, sub efectul amenintarilor cu divulgarea fotografiilor, inculpatul o obliga pe persoana vatamata sa-i scrie in cadrul unor conversatii pe aplicatiile mobile - Messenger, Whatsapp, ca aceasta i-a facut sex oral sau ca ii va face ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro