Disperare pentru un tata din Constanta, dupa ce fiul de 10 ani a disparut. Barbatul crede ca fosta sotie l-a rapit si l-a ascuns intr-o comunitate de mormoni

Vlad-Andrei Logofatu se afla in custodia tatalui sau dupa o batalie amara in instante, iar la ultima intalnire cu mama sa, de saptamana trecuta, nu s-a mai intors acasa.

acum 105 luni (16 Sep 2015)

Vlad-Andrei Logofatu se afla in custodia tatalui sau dupa o batalie amara in instante, iar la ultima intalnire cu mama sa, de saptamana trecuta, nu s-a mai intors acasa. Barbatul i-a cautat peste tot, inclusiv la ea acasa, insa nici urma de ei.

Avand studii de psihologie, femeia, Cornelia Logofatu Vasile, a activat la un moment dat, in urma cu cativa ani, la Centrul Judetean pentru Resurse in Asistenta Educationala Constanta, institutia care apartine de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta.

Tatal lui Vlad, Ciprian Logofatu, se teme ca baietelul va fi dus in secta mormona din Utah, Statele Unite ale Americii, cu care femeia a intrat in legatura, acolo unde ea isi dorea sa traiasca. Pe Facebook, ea si-a trecut legaturile cu aceasta organizatie religioasa, precum si faptul ca orasul ei de rezidenta este Saint Lake City din Utah, unde este sediul acestei biserici mormone. Vladut este la randul sau un copil cu cerinte speciale, astfel ca starea lui se poate inrautati daca nu primeste ajutor de specialitate.

"Daca puteti si doriti sa ne ajutati, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0773369112", a lansat apelul familia paterna a lui Vlad-Andrei Logofatu. Zeci de politisti si jandarmi participa la operatiunile de cautare

Un copil de opt ani care a disparut a fost gasit in Ialomita dupa 10 ore ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro