Disparitia zborului MH370. Teoria sinuciderii capata contur: "I-a omorat pe toti si a facut-o deliberat"

Disparitia zborului MH370. Teoria sinuciderii capata contur:

La peste patru ani de la disparitia misterioasa a zborului MH370, autoritatile inca nu au stabilit ce s-a intamplat cu Boeing-ul 777 al companiei Malaysia Airlines plecat de la Kuala Lumpur catre Beijing cu 239 de persoane la bord.

acum 67 luni (14 May 2018)

La peste patru ani de la disparitia misterioasa a zborului MH370, autoritatile inca nu au stabilit ce s-a intamplat cu Boeing-ul 777 al companiei Malaysia Airlines plecat de la Kuala Lumpur catre Beijing cu 239 de persoane la bord. Tot ce se stie e ca zborul a disparut de pe radare la 8 martie 2014. O echipa de experti a studiat din nou traiectoria zborului, in scopul de a vedea ce elemente au scapat pana acum.

Potrivit lui Simon Hardy, un expert in aviatie, capitanul Zaharie Ahmad Shah s-a intors subit din drum si a survolat orasul natal. Dupa ce a survolat orasul natal, capitanul s-a indreptat catre sudul Oceanului Indian si a provocat acolo prabusirea avionului, sunt de parere expertii.

Teoria sinuciderii este impartasita si de Larry Vance. Acest fost cercetator la Transportation Safety Board of Canada este chiar convins ca epava zace pe fundul Oceanului Indian, cu fuzelajul intact si aripa stanga prinsa inca de carcasa.

"Din pacate, i-a omorat pe toti si a facut-o deliberat", conchide Larry Vance. Totusi, nimeni nu a putut stabili cu certitudine acest lucru, iar intrebarile legate de circumstantele disparitiei zborului MH370 raman deschise. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro