Disney, critici din partea fanilor dupa alegerea unei actrite indiene in rolul printesei Jasmine din "Aladdin"

Actorii alesi pentru rolurile importante Naomi Scott va juca in filmul "Aladdin" alaturi de Mena Massoud, in rolul Aladdin, si Will Smith, in rolul Duhului. Fanii, dezamagiti de alegere Unii dintre fanii care si-au exprimat parerea despre distributia filmului "Aladdin" considera ca alegerea actritei Naomi Scott in rolul printesei Jasmine sugereaza ca Disney crede ca femeile din India si cele din Orientul Mijlociu arata la fel.

acum 68 luni (18 Jul 2017)

Actorii alesi pentru rolurile importante

Naomi Scott va juca in filmul "Aladdin" alaturi de Mena Massoud, in rolul Aladdin, si Will Smith, in rolul Duhului.

Mai multi utilizatori de retele de socializare au spus ca rolul ar fi trebuit sa ii revina unei actrite arabe.

Desi actiunea filmului are loc intr-o tara fictiva, Agrabah, fanii presupun ca aceasta ar reprezenta o parte din Orientul Mijlociu. Cu toate acestea, multi fani din retelele de socializare ar fi vrut ca rolul Aladdin sa fie interpretat de Avan Jogia, care nu are origini arabe. Fanii, dezamagiti de alegere

Unii dintre fanii care si-au exprimat parerea despre distributia filmului "Aladdin" considera ca alegerea actritei Naomi Scott in rolul printesei Jasmine sugereaza ca Disney crede ca femeile din India si cele din Orientul Mijlociu arata la fel.

"Sunt foarte dezamagita de alegerea pentru rolul printesei Jasmine.

Totusi, alti internauti sunt multumiti de distributia remake-ului live action "Aladdin".

"Cu totii va plangeti ca Naomi Scott nu are culoarea potrivita a pielii pentru a o interpreta pe printesa Jasmine. Nu a fost stabilita inca o data de lansare pentru aceasta productie.

Filmul de animatie "Aladdin" din anul 1992 a fost premiat cu Oscar pentru cea mai buna coloana sonora si pentru cel mai bun cantec original, "A Whole New World".

Disney mizeaza pe filmele live-action dupa succesele rasunatoare de box office obtinute cu lungmetrajele "Maleficent" si "Cinderella".

Disney are in pregatire si alte remake-uri ale unor filme de animatie celebre si a anuntat ca va lansa in anii urmatori versiuni live-action ale unor filme precum "The Lion King" si "Mulan".

Live-action este o tehnica de filmare utilizata in cinematografie si in alte industrii video, ce consta in filmarea in... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro