Discutia sfasietoare dintre sotii Bodnariu si fetele cu care nu au mai vorbit de cand au fost luate: "Mi-e asa de dor de voi ca plang in fiecare seara"

Discutia sfasietoare dintre sotii Bodnariu si fetele cu care nu au mai vorbit de cand au fost luate:

Sotii Bodnariu au ramas fara patru din cei cinci copii ai familiei in data de 16 noiembrie, iar in 17 noiembrie a fost luat din familie si bebelusul de trei luni. Cand sa ne despartim ne spune din nou ca ii este dor de noi si apoi bufneste in hohot de plans si spune ca vrea acasa.

acum 63 luni (14 Jan 2016)

Sotii Bodnariu au ramas fara patru din cei cinci copii ai familiei in data de 16 noiembrie, iar in 17 noiembrie a fost luat din familie si bebelusul de trei luni. De atunci, Marius si Ruth Bodnariu au putut sa ii vada doar pe baietii cei mici (doua ore pe saptamana) si pe bebelus (patru ore pe saptamana). Pe fetele cele mari Naomi (7 ani) si Eliana (5 ani), cei doi soti nu au avut voie sa le vada timp de doua luni. Marius Bodnariu le-a trimis apropiatilor un mesaj in care arata ca a vorbit cu fetele cele mari, iar acestea le-au spus parintilor ca le este dor de ei si abia asteapta sa se intoarca acasa.

Ce s-a mai bucurat, li s-a spus de aseara ca vor vorbi cu noi azi, si abia asteptau. Naomi vorbeste intr-una si ne-am bucurat sa vedem ca nu s-a schimbat. Dar din cand in cand se oprea si spunea: Asa mi-e de dor de voi! Naomi a alunecat pe gheata, a cazut si s-a lovit si nimeni nu a ridicat-o, chiar si doamna profesoara a trecut pe langa ea. Ma gandesc si acum, de ne spune noua asta?! Era vesela in glas, si chiar asa ne spune: "mi-e asa de dor de voi ca plang aproape in fiecare seara".

Ne spune ca dupa ce au fost la Casa Copiilor (cladirea unde au fost interogate) s-au dus inapoi la casa de plasament si ca vor ramane aici pana se vor face adulti. Cand sa ne despartim ne spune din nou ca ii este dor de noi si apoi bufneste in hohot de plans si spune ca vrea acasa. Eliana spune ca o sa ne vedem sigur foarte curand, si asta spera ea. Si daca asta nu se v-a intampla atunci o sa se unfurie rau pe cei care nu o lasa sa ne vada. Ea vrea sa ne intalneasca si asta este o hotarare in baza legilor Elianei. Timpul se scurge si asistentele sociale ne grabesc sa incheiem convorbirea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro