Discurs REVOLTATOR tinut de un PREDICATOR MUSULMAN intr-o moschee din Europa. Invataturile DEZAXATE pe care le transmite tinerilor: "Islamul va permite sa aveti SCLAVE SEXUALE"

Discurs REVOLTATOR tinut de un PREDICATOR MUSULMAN intr-o moschee din Europa. Invataturile DEZAXATE pe care le transmite tinerilor:

Afirmatia ar fi fost facuta cu putin timp inainte de producerea sangeroaselor atacuri teroriste din Franta si Germania, in moscheea in care trei jihadisti din Cardiff - Nasser Muthana, 20 de ani, fratele sau Aseel, 17 ani, si Reyaad Khan, 20 de ani - s-au radicalizat pentru a fugi apoi in Siria, in urma cu doi ani, pentru a lupta alaturi de jihasistii ISIS Socantele predici ale imamului au fost inregistrate in secret, de un reporter sub acoperire, cu ocazia unor halaqa - cursuri religioase in cadrul carora se studiaza Coranul si Islamul.

acum 70 luni (1 Aug 2016)

Imamul britanic Ali Hammuda a fost inregistrat in timp ce le revela tinerilor musulmani din Cardiff cuvintele Profetului, opinand ca islamul le permite sa aiba "sclave sexuale". Potrivit presei britanice, predicile au avut loc intr-o moschee din Cardiff unde s-ar fi produs, in 2014, si radicalizarea a cel putin trei tineri musulmani din oras care au plecat apoi in Siria pentru a se alatura gruparii teroriste Statul Islamic.

Daily Mail relateaza ca audienta imamului era formata, la momentul halucinantei predici cu privire la inrobirea femeilor, din tineri musulmani, unii chiar de 13 ani.

Afirmatia ar fi fost facuta cu putin timp inainte de producerea sangeroaselor atacuri teroriste din Franta si Germania, in moscheea in care trei jihadisti din Cardiff - Nasser Muthana, 20 de ani, fratele sau Aseel, 17 ani, si Reyaad Khan, 20 de ani - s-au radicalizat pentru a fugi apoi in Siria, in urma cu doi ani, pentru a lupta alaturi de jihasistii ISIS

Socantele predici ale imamului au fost inregistrate in secret, de un reporter sub acoperire, cu ocazia unor halaqa - cursuri religioase in cadrul carora se studiaza Coranul si Islamul. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro