Directorul interimar al Tarom, Daniela Dragne, si-a dat demisia

Directorul interimar al Tarom, Daniela Dragne, si-a dat demisia

Recent, Tarom a publicat o rectificare a bugetului de venituri si cheltuieli, care arata ca societatea va inregistra pierderi de 206,8 milioane de lei, fata de 41,2 milioane de lei, cat erau estimate pierderile totale ale companiei in luna septembrie.

acum 75 luni (16 Nov 2017)

Daniela Dragne si-ar fi depus demisia in fata consiliului de administratie aseara, invocand, potrivit Digi24, motive personale. Ea a fost numita in functie in data de 4 octombrie, reprezentantii actionarului majoritar al companiei, Ministerul Transporturilor, spunand atunci ca "mandatul sau este pe o perioada de o luna de zile". Recent, Tarom a publicat o rectificare a bugetului de venituri si cheltuieli, care arata ca societatea va inregistra pierderi de 206,8 milioane de lei, fata de 41,2 milioane de lei, cat erau estimate pierderile totale ale companiei in luna septembrie.

Ca atare, Tarom va concedia 164 de persoane pana la sfarsitul anului. "Economia" ar fi de 1,07 milioane de lei lunar, respectiv 12,85 milioane de lei pe intreg anul viitor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro