Directoare demisa de ministrul Sanatatii fiindca a postat bancuri pe Facebook: "La acel cont a avut acces toata familia mea"

Directoare demisa de ministrul Sanatatii fiindca a postat bancuri pe Facebook:

Inca de ieri, a fost semnalat faptul ca pe contul de Facebook a Laurei Acatrinei sunt postate tot felul de bancuri, chiar in timpul in care aceasta se afla la locul de munca. "Erau postate de copilul meu" De cealalta parte, directorul adjunct DSP sustine ca, de fapt, nu ea posta acele bancuri, ci copilul acesteia aflat acasa in vacanta.

acum 40 luni (1 Aug 2017)

Directorul adjunct DSP Botosani, medicul epidemiolog Laura Acatrinei, a fost demisa in dupa-amiaza zilei de marti, 1 august, prin ordin al Ministrului Sanatatii. Florian Bodog a luat aceasta decizie dupa ce seful adjunct al DSP Botosani a fost acuzat ca posta de la serviciu bancuri pe retelele sociale in plina campanie de vaccinare. Demisa din cauza bancurilor Medicul Laura Acatrinei este un epidemiolog cu experienta din Botosani si ocupa postul de director adjunct interimar la DSP Botosani. Inca de ieri, a fost semnalat faptul ca pe contul de Facebook a Laurei Acatrinei sunt postate tot felul de bancuri, chiar in timpul in care aceasta se afla la locul de munca.

De aici s-a ajuns la concluzia ca Laura Acatrinei avea alte indelectiniciri in timpul programului de lucru. In consecinta, ministrul Sanatatii, Florian Bodrog, deranjat ca medicul se tine de postat bancuri in plina campanie de vaccinare, a luat decizia de a o demite. "Erau postate de copilul meu" De cealalta parte, directorul adjunct DSP sustine ca, de fapt, nu ea posta acele bancuri, ci copilul acesteia aflat acasa in vacanta.

Totodata, medicul epidemiolog spune ca are dovezi suficiente pentru a demonstra ca nu a postat nimic de la locul de munca. "Doamna doctor ne-a anuntat despre cele intamplate si am dispus o expertiza interna fata de calculatorul pe care il foloseste in institutie", spune directorul DSP. Va recomandam sa cititi si urmatoarele stiri: Donald Trump l-a demis pe Anthony Scaramuci din functia de director de comunicare al Casei Albe Directorul Radio Romania acuzat de cenzura editoriala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro