Diplomatia ca o casta: "Romania Curata" prezinta lista de "beizadele" pregatite sa ne reprezinte in lume

Diplomatia ca o casta:

De pilda, Mihai Cristian Benga a fost asociat cu Dumitru Benga, retinut in dosarul fraudelor bancare de 84 de milioane de euro alaturi de Ioan si Vasile Crestin, de Marius Locic SI Vranceanu Jenica Barbu. Benea Alexandra Laura, fiica fostului sef al Loteriei Romane, a fost numita, la varsta de 26 de ani, in functia de director al directiei de formare a Institutului Diplomatic Roman, in mandatul lui Teodor Baconschi.

acum 71 luni (8 Dec 2014)

Pe lista publicata de Romania Curata figureaza nume sonore din anturajul politicienilor, dar si din familia acestora.

De pilda, Mihai Cristian Benga a fost asociat cu Dumitru Benga, retinut in dosarul fraudelor bancare de 84 de milioane de euro alaturi de Ioan si Vasile Crestin, de Marius Locic SI Vranceanu Jenica Barbu.

Un alt candidat, Grigore Buda, este fratele liderului PDL Daniel Buda, dar si cumnatul Procurorului general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, se arata in material.

Tudor Tim Ionescu, cunoscut drept Tudy, are o experienta de stagiar la Parlamentul European, la cabinetul liberalului Cristian Busoi, iar mai multe articole de presa au dezvaluit ca ar fi si finul lui Calin Popescu Tariceanu, care ar fi fost coleg de facultate cu tatal sau. De asemenea, fiica ministrului Economiei, Constantin Nita, aspira la un post diplomatic, dupa ce a lucrat in MAE timp de un an, in perioada 2008-2009.

Un nume mai putin cunoscut este cel al lui Ion Visoiu, fost consilier personal al lui Titus Corlatean, pana la finalul abrupt al mandatului ministerial.

Benea Alexandra Laura, fiica fostului sef al Loteriei Romane, a fost numita, la varsta de 26 de ani, in functia de director al directiei de formare a Institutului Diplomatic Roman, in mandatul lui Teodor Baconschi. In timp ce organiza cursuri la IDR, s-a inscris ea insasi la concursul de care se ocupa si a "castigat" un loc de cursanta. Benea si-a mai incercat norocul cu un post la ICR, dar nu a reusit sa treaca examenele si, recent, a dat admitere pentru un post de bibliiotecara la CCR. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro