Dincu: Stadioanele vor fi reabilitate

"Trebuie sa reabilitam patru stadioane de antrenamente pentru patru echipe - este vorba de stadionul Dinamo, Steaua, Rapid si cel de la Arcul de Triumf. In aceasta toamna facem studiile de fezabilitate si, de la anul, incepem reconstructia acestor stadioane", a spus Dincu, la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la Pro TV.

acum 55 luni (13 Mar 2016)

Vicepremierul Vasile Dincu, ministru al Dezvoltarii si Administratiei Publice, a anuntat, duminica, ca exista proiecte pentru stadioanele Dinamo, Steaua, Rapid si Arcul de Triumf, iar din 2017 va incepe reconstructia acestora.

"Trebuie sa reabilitam patru stadioane de antrenamente pentru patru echipe - este vorba de stadionul Dinamo, Steaua, Rapid si cel de la Arcul de Triumf. In aceasta toamna facem studiile de fezabilitate si, de la anul, incepem reconstructia acestor stadioane", a spus Dincu, la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la Pro TV. "O sa incercam sa vedem ce bani vom avea - putem sa facem o faza mai extinsa, sa incercam sa reabilitam stadioanele intr-un grad mai mare, sau sa reabilitam mai mult suprafata de joc.

Intrebat despre constructia stadioanelor din Teleorman, vicepremierul a explicat ca nu e vorba de lucruri care se fac ''in acest moment'', ci de anumite investitii care se fac pe termen lung.

"La Compania Nationala de Investitii sunt 1.500 de proiecte adunate din zona autoritatilor locale. Aceste 1.500 de subiecte sunt pe mai multe categorii - sali de sport, camine culturale, asezaminte culturale, case de cultura, orfelinate si cladiri sociale. Nu este vorba de lucruri care se fac in acest moment, ci este vorba de anumite investitii care se fac pe termen lung. Avem 50 sau 70 de stadioane din orase mari care sunt pe aceasta lista, evident ca nu se pot face toate dintr-o data, dar este foarte bine sa reabilitam bazele sportive din Romania si este unul dintre proiectele Guvernului", a aratat Dincu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro