Dincu: E probabil sa apara o criza similara cu cea a dezinfectantilor; sistemul nu se poate schimba peste noapte

Dincu: E probabil sa apara o criza similara cu cea a dezinfectantilor; sistemul nu se poate schimba peste noapte

(..) Marea problema suplimentara pe care o poti crea ca guvernant, de exemplu, e sa nu recunosti problemele si daca nu le recunosti, nu o sa le poti nici trata", a declarat duminica Dincu, la Digi 24, intrebat daca este probabil sau improbabil sa apara in acest moment o noua criza de genul celei generate de dezinfectantii diluati.

acum 39 luni (22 May 2016)

Vicepremierul Vasile Dincu a afirmat ca sistemul medical din Romania nu se poate schimba "peste noapte", el adaugand ca aparitia unei noi crize similare cu cea a dezinfectantilor diluati este "probabila". (..) Marea problema suplimentara pe care o poti crea ca guvernant, de exemplu, e sa nu recunosti problemele si daca nu le recunosti, nu o sa le poti nici trata", a declarat duminica Dincu, la Digi 24, intrebat daca este probabil sau improbabil sa apara in acest moment o noua criza de genul celei generate de dezinfectantii diluati.

El a aratat ca Guvernul "face ceea ce se poate" si incearca sa identifice lucrurile care nu functioneaza in sanatate, cu potential de a deveni crize.

"Romanii trebuie sa inteleaga (...) ca sistemul medical din Romania nu se poate schimba peste noapte. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro