Dinamo se umple de penibil: Declaratii jenante date de presedintele clubului dupa esecul de la Astra

Dinamo se umple de penibil: Declaratii jenante date de presedintele clubului dupa esecul de la Astra

Partida Astra - Dinamo s-a disputat pe un teren acoperit de zapada, semn ca instalatia de incalzire n-a functionat. La finalul intalnirii care a trimis Dinamo in play-out, presedintele clubului, Alexandru David, s-a dezlantuit la Pro X, dand vina pentru esec pe cei care au acceptat ca meciul Astra - Dinamo sa se joace pe un teren acoperit de zapada. Nu vreau sa scuz cu nimic prestatia noastra, dar e absolut rusinos ca s-a putut desfasura acest meci si ca un sezon intreg s-a jucat pe un asemenea teren.

acum 33 luni (25 Feb 2018)

Partida Astra - Dinamo s-a disputat pe un teren acoperit de zapada, semn ca instalatia de incalzire n-a functionat. Doar ca Astra a avut o evolutie consistenta, pe cand Dinamo a fost, pur si simplu, modesta.

La finalul intalnirii care a trimis Dinamo in play-out, presedintele clubului, Alexandru David, s-a dezlantuit la Pro X, dand vina pentru esec pe cei care au acceptat ca meciul Astra - Dinamo sa se joace pe un teren acoperit de zapada.

Ce s-a spus dupa meci la Pro X si Digi Sport?

Alexandru David (presedinte Dinamo): Ma asteptam la altceva in aceasta seara. Nu vreau sa scuz cu nimic prestatia noastra, dar e absolut rusinos ca s-a putut desfasura acest meci si ca un sezon intreg s-a jucat pe un asemenea teren. Stadionul de la Astra are incalzire, dar n-au folosit-o intentionat. A fost o rusine, o batjocura de teren. Toti erau atenti la terenul de la Iasi si nu s-au uitat aici. Cei care trebuiau sa ia o decizie au hotarat sa se joace cu orice pret. E o bataie de joc la adresa fotbalului. Sa le fie rusine! Sa plateasca cei care au dat drumul la meci. Si daca avem 0,00001% sanse sa castigam, tot vom contesta. Le-am spus jucatorilor ca ne asteapta un meci foarte greu, nu pot sa-mi dau seama ce a fost. N-am jucat cu inima, n-am avut determinare, nu mi-am recunsocut echipa. Adevarat, a lipsit Nemec, dar o echipa nu sta intr-un jucator. A fost si vremea care a fost, dar nu mi-am recunoscut echipa, asta conteaza. Imi asum si eu greselile mele, dar trebuie sa ne asumam cu totii, nu doar eu. Poate ca trebuia sa fac o alta echipa. Calificarea s-a pierdut azi, nu trebuia sa pierdem, indiferent de conditii sau mai stiu eu ce. E normal sa mi se strige demisia. Eu am ramas la Dinamo, am muncit, asta e viata antrenorului. Acum, cel mai mult imi doresc sa merg la Bucuresti si sa vorbesc cu patronul. Cu siguranta, e cel mai negru moment din viata mea., dar n-am ce sa fac mai mult. Nu pot sa-mi pun streangul, nu?

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro