Dinamo scarbeste: "Meciurile lor sunt o pierdere de timp! Se joaca mai frumos in liga a treia". Atac dur la "caini"

Dinamo scarbeste:

Poate si mai jenant, doi dintre fotbalistii oaspetilor, Bumba si Bawab, au fost aruncati de Dinamo chiar in debutul acestui sezon, dupa ce au apucat sa joace pentru ros-albi in primele etape! Cu un bilant catastrofal in ultimele cinci runde - o victorie, un egal, trei infrangeri - Dinamo e in zona de play-out, iar rabdarea tuturor celor legati de club, financiar sau sentimental, a luat sfarsit.

acum 80 luni (28 Sep 2017)

Meciul Dinamo - Chiajna a fost amanat din cauza unei furtuni care n-a mai venit. Cu sapte fosti jucatori ai ros-albilor in echipa, Balgradean, Marc, Bumba, Bucsa, Bawab si Batin au fost titulari, iar Cristescu a intrat pe parcurs, oaspetii au invins cu 3-2 la Bucuresti, aducand a doua infrangere in doua meciuri pentru Vasile Miriuta pe banca "cainilor". Poate si mai jenant, doi dintre fotbalistii oaspetilor, Bumba si Bawab, au fost aruncati de Dinamo chiar in debutul acestui sezon, dupa ce au apucat sa joace pentru ros-albi in primele etape! Bumba, trimis la plimbare de Contra, a contribuit la succesul Chiajnei in "Stefan cel Mare" cu un gol senzational.

Cu un bilant catastrofal in ultimele cinci runde - o victorie, un egal, trei infrangeri - Dinamo e in zona de play-out, iar rabdarea tuturor celor legati de club, financiar sau sentimental, a luat sfarsit. "Tricoul rosu nu-i de voi / Mai bine cantati voi si jucam noi / Jucatori mercenari", au strigat cei din tribune. Cand vor fi rezultate de locul 3, asa cum e si bugetul...Pana nu revenim pe locul 3, nu-si vor mai primi banii", a declarat Negoita. Acesta i-a pus pe jucatori la zid: "Suntem de rasul altora. Ceva nu se leaga si nu e de acum. La fel de acid in declaratii a fost si Claudiu Vaiscovici, fostul jucator al ros-albilor care a realizat eventul cu Dinamo in sezonul 1989-1990. Cred ca suntem mai rau ca anul trecut si la ceea ce se joaca nici n-am pretentii la play-off. Miercuri, dupa meci, mi-am jurat ca nu ma mai uit la niciun meci al lui Dinamo pana la sfarsitul campionatului.

El l-a "intepat" si pe patronul echipei: "Ne-am lamurit si cu domnul Negoita, a inceput vreo cinci proiecte si n-a iesit niciunul. S-a inconjurat doar de hahalere care il papa de bani. In momentul in care Albin a plecat de la Dinamo, trebuia incolonarea in spatele lui...si Contra si Mutu. Il aduci pe Anton, care nici nu voia sa vina ca el se obisnuise in Spania, dar s-au prins aia de valoarea lui. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro