Dinamo chiar a ajuns in "Groapa": 1-2 pe teren propriu cu Juventus

Dinamo chiar a ajuns in

Sunt jucatori de valoare, cu experienta, el si Nistor, dar nu au fost inspirati", a spus antrenorul Florin Bratu la Digi Sport. La finalul partidei, in loc sa vina la declaratii fotbalisti ca Nistor sau Torje, la inaintare au fost trimisi Daniel Popa si Mutiu.

acum 31 luni (31 Mar 2018)

Dinamo merge din rau in mai rau. Echipa antrenata de Florin Bratu a pierdut partida de pe teren propriu cu Juventus din etapa a treia a playout-ului. A fost o seara nefasta pentru noi, nu ne-a iesit absolut nimic. De la Gabi (Torje) astept mai mult, si de la ceilalti. Sunt jucatori de valoare, cu experienta, el si Nistor, dar nu au fost inspirati", a spus antrenorul Florin Bratu la Digi Sport.

Golul gazdelor a fost marcat de Daniel Popa, in minutul 51.

Gabriel Torje a fost scos la pauza de Florin Bratu, dupa inca o prestatie mediocra a mijlocasului. La finalul partidei, in loc sa vina la declaratii fotbalisti ca Nistor sau Torje, la inaintare au fost trimisi Daniel Popa si Mutiu.

Dinamo: Mutiu - Romera, M. Olteanu - Mahlangu, D. Nistor - Torje (L. Gheorghe '46), Moldoveanu, Pesic (Salomao '74) - D. Draghia - Kardes, Walace, Leca, D. Popescu - V. Gheorghe, Acolatse (Balgiu '56) - Draghici, C. Stefan '89) - Elek. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro