Din prieteni au ajuns dusmani de moarte. Martian: "Mutu a incercat sa ma asasineze!"

Din prieteni au ajuns dusmani de moarte. Martian:

Fosti prieteni si parteneri de afaceri, Adrian Mutu si Adrian Martian sunt acum la cutite din cauza unei afaceri cu biodiesel, ajungandu-se chiar la plangeri penale si la amenintari.

acum 108 luni (17 Sep 2014)

Fosti prieteni si parteneri de afaceri, Adrian Mutu si Adrian Martian sunt acum la cutite din cauza unei afaceri cu biodiesel, ajungandu-se chiar la plangeri penale si la amenintari. Mai nou, Martian dezvaluie ca Mutu chiar a vrut sa-l asasineze pe fostul sau partener pe vremea cand juca la Ajaccio.

"La inceputul lui 2013, am primit un telefon de la Mutu, care m-a rugat sa vin de urgenta in Corsica pentru ca vrea sa discutam ceva important. M-am urcat in avion si am plecat la Ajaccio, unde aveam sa traiesc un episod incredibil, pe care publicul trebuie sa-l afle pentru a intelege cine este cu adevarat Adrian Mutu si cu ce lucruri murdare se ocupa.

Patronul clubului UTA a explicat cum s-a ajuns la acest scenariu si cum a vrut Mutu sa-l lichideze. "A incercat sa ma forteze sa semnez un document prin care sa renunt la partea mea din fabrica de biodiesel. Mi-a zis ca ma programase de multa vreme", a mai spus Martian, care a scapat de la moarte pentru ca unul dintre asasinii platiti il cunostea ca fiind prietenul patronului lui Ajaccio, Alain Orsoni.

Contactat de reporterii Gazetei Sporturilor, Mutu nu a vrut sa comenteze, in vreme ce mama fotbalistului s-a limitat sa precizeze ca "Martian spune numai minciuni, ca de obiecei". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro