Din 2011, Ioana Gheorghias lucreaza in administratia centrala. In prezent este angajata a MAE. Fiica prietenului lui Dragnea de la Tel Drum a fost subalterna lui Boc, Basescu, Ponta si Ciolos

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a dat curs par-tial solicitarii ziarului nostru de a furniza informatii despre activitatea Ioanei Gheorghias, pe motiv ca unele nu sunt de interes public: "Structura de incadrare, sarcinile de serviciu reprezinta elemente ale dosarului profesional ale salariatului si nu reprezinta o informatie de interes public in sensul Legii nr.

acum 47 luni (8 Mar 2017)

Ioana Gheorghias fiica lui Mugurel Gheorghias, poreclit "Melcul", lucreaza in Ministerul Afacerilor Externe, fiind membru al Corpului Diplomatic. In sase ani a fost angajata a Palatului Cotroceni, pe vremea cand presedinte era Traian -Basescu, dar a ocupat si functii publice si in guvernarile Emil Boc, Mihai Razvan Ungu-reanu, Victor Ponta si -Dacian -Ciolos.

In ciuda perioadelor lungi in care a lucrat la stat, fiica actionarului Tel Drum a reusit sa se tina departe de ochiul indiscret al presei. La scurt timp, fiica sa, Ioana, si-a sters pagina de Facebook. De alt-fel, ea a refuzat sa intre in dialog cu "Romania libera", mailul trimis de reporterul RL pe adresa sa de serviciu ramanand fara raspuns.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a dat curs par-tial solicitarii ziarului nostru de a furniza informatii despre activitatea Ioanei Gheorghias, pe motiv ca unele nu sunt de interes public: "Structura de incadrare, sarcinile de serviciu reprezinta elemente ale dosarului profesional ale salariatului si nu reprezinta o informatie de interes public in sensul Legii nr. 432/2004 privind dosarul profesional al func-tionarilor publici, dosarul profesional al salariatului este confidential, la acesta avand acces persoanele si autoritatile expres mentio-nate de dispozitiile art.

Cititi textul integral in editia print de joi a ziarulul Romania Libera, disponibila la toate chioscurile de difuzare a presei si prin abonament! ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro