Din 13 februarie 2015, fenomenul mondial Cincizeci de umbre ale lui Grey prinde viata!

Din 13 februarie 2015, fenomenul mondial Cincizeci de umbre ale lui Grey prinde viata!

In 2015, de Ziua Indragostitilor, Christian Grey si Anastasia Steele, cuplul care a inflacarat imaginatia a peste 100 de milioane de cititori din toata lumea, prinde acum viata in interpretarile lui Jamie Dornan si Dakota Johnson in ecranizarea romanului-fenomen cu acelasi titlu. SCENOGRAFIE A LA TARANTINO SI LOCATII SECRETE CU NUME DE COD Din cauza ca filmul are la baza una din cele mai populare carti din toate timpurile, dar si din cauza numelor angrenate in productie, echipa de productie a trebuit sa evite riscul ca locatiile de filmare sa fie blocate de multimile de curiosi, asa ca tot procesul de productie s-a desfasurat in conditii de securitate extreme.

acum 62 luni (9 Feb 2015)

In 2015, de Ziua Indragostitilor, Christian Grey si Anastasia Steele, cuplul care a inflacarat imaginatia a peste 100 de milioane de cititori din toata lumea, prinde acum viata in interpretarile lui Jamie Dornan si Dakota Johnson in ecranizarea romanului-fenomen cu acelasi titlu.

Luke Grimes e Elliot, fratele lui Christian, Victor Rasuk e Jose, prietenul apropiat al Anastasiei, Eloise Mumford e Kate, prietena si colega de apartament a Anastasiei, Marcia Gay Harden e dr. Grace Trevelyan Grey, mama lui Christian, Rita Ora e Mia, sora lui Christian, Max Martini e Taylor, bodyguardul lui Christian, Callum Keith Rennie e Ray, tatal vitreg al Anastasiei, Jennifer Ehle e Carla, mama Anastasiei, iar Dylan Neal e Bob, sotul Carlei.

Cincizeci de umbre ale lui Grey e regizat de Sam Taylor-Johnson si produs de Michael De Luca si Dana Brunetti, alaturi de E L James, creatoarea seriei de carti.

CELE MAI IN VOGA NUME IN MUZICA

Coloana sonora a filmului este semnat de unul din "greii" de la Hollywood, Danny Elfman, cel care a compus teme muzicale care au facut istorie, precum cea a serialelor-cult Desperate Housewives si The Simpsons.

Albumul cu muzica filmului contine 16 piese, o parte apartinand unor clasici precum Frank Sinatra ("Witchcraft"), The Rolling Stones ("Beast of Burden") sau Annie Lennox ("I Put a Spell on You (Fifty Shades of Grey)"), dar si piese noi ale unor staruri de azi, precum Ellie Goulding ("Love Me Like You Do"), Sia ("Salted Wound"), Skylar Grey ("I Know You"), Jessie Ware ("Meet Me in the Middle"), Laura Welsh ("Undiscovered"), Vaults ("One Last Night"), AWOLNATION ("I'm on Fire") si doua piese noi ale trupei The Weeknd ("Where You Belong" si "Earned It (Fifty Shades of Grey)"), aceasta din urma fiind regizata de insasi Sam Taylor-Johnson, regizoarea filmului.

CADOURI EXCLUSIVISTE - MASINI SI ELICOPTERE HIGH STYLECiteste intreg articolul pe adevarul.ro