Dilema gospodinelor care fac dulceata de struguri: cu sau fara samburi. "Contin antioxidanti si-s buni pentru organism"

Dilema gospodinelor care fac dulceata de struguri: cu sau fara samburi.

Cea mai simpla si mai rapida reteta de dulceata de struguri naturala, cu o aroma fantastica, boabe de strugure perfect confiate, ca niste stafide ansiropate.

acum 90 luni (7 Oct 2016)

Fiind sezonul recoltei din gradina si livada, gospodinele sunt in continua miscare, avand activitate intensa pentru a conserva pentru iarna cat mai mult din productia recoltata.

Dulceata de struguri este ceea ce ea le indeamna pe romance sa pregateasca pentru iarna, fiind un produs care poate sa indulceasca cele mai friguroase zile din sezonul viitor.

"Dulceata naturala de struguri, reteta simpla, fara conservanti, doar cu struguri si zahar. Cea mai simpla si mai rapida reteta de dulceata de struguri naturala, cu o aroma fantastica, boabe de strugure perfect confiate, ca niste stafide ansiropate.

Dulceata naturala de struguri se face din struguri albi, roz sau negri, daca sepoate fara seminte, mai ales din strugurii cu boabe mari. Dar puteti si sa le lasati cu tot cu samburi, acestia contin antioxidanti si sunt buni pentru organism", afirma bloggerita.

In rest, dulceata de struguri se prepara la fel ca orice alta dulceata, cu zahar, caci doar gemul fiind un preparat in care nu se foloseste zahar. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro