Dijorul Christian Badea revine cu patru concerte la Ateneu

Filarmonica "George Enescu", dirijata de celebrul Christian Badea, va oferi, in aceasta saptamana, un program de muzica vieneza, alaturi de Simfonia nr. Christian Badea a semnat pana in 2019 cu Opera din Sydney Cu o cariera impresionanta, dupa ce a condus 167 de reprezentatii la Metropolitan Opera din New York, 32 la Royal Opera House of Covent Garden din Londra, 19 la Wiener Staatsoper, alaturi de sute de spectacole, cu un repertoriu divers, in teatrele de opera din München, Hamburg, Copenhaga, Amsterdam, Stockholm, Lyon, Torino, Bologna, Budapesta, Montreal, Houston, dirijorul Christian Badea a semnat pana in 2019 si pentru alte noi productii la Opera din Sydney.

acum 74 luni (22 Mar 2017)

Filarmonica "George Enescu", dirijata de celebrul Christian Badea, va oferi, in aceasta saptamana, un program de muzica vieneza, alaturi de Simfonia nr. 4 de Robert Schumann, si un program integral Brahms, saptamana viitoare, la Ateneul Roman.

Dupa premiera cu "Tosca" la Opera din Sydney de la inceputul acestui an, maestrul Christian Badea, unul dintre cei mai importanti dirijori romani de opera, a revenit la Bucuresti pentru o serie de patru concerte de la Filarmonica "George Enescu" in a doua jumatate a lunii martie 2017.

Orchestra simfonica a Filarmonicii "George Enescu", condusa de Christian Badea, va prezenta in aceasta saptamana, joi, 23 martie, si vineri, 24 martie, de la ora 19.00, la Sala mare a Ateneului Roman, un program cu lucrari semnate de Anton Webern (Im Sommerwind) si Wolfgang Amadeus Mozart (Concertul nr. "E o muzica exceptional de frumoasa, de importanta. Pe 30 si, respectiv, 31 martie, Christian Badea va sustine la Ateneu, alaturi de Orchestra simfonica a Filarmonicii George Enescu, un program integral Brahms: Concertul in re major pentru vioara si orchestra, op.

Christian Badea a semnat pana in 2019 cu Opera din Sydney

Cu o cariera impresionanta, dupa ce a condus 167 de reprezentatii la Metropolitan Opera din New York, 32 la Royal Opera House of Covent Garden din Londra, 19 la Wiener Staatsoper, alaturi de sute de spectacole, cu un repertoriu divers, in teatrele de opera din München, Hamburg, Copenhaga, Amsterdam, Stockholm, Lyon, Torino, Bologna, Budapesta, Montreal, Houston, dirijorul Christian Badea a semnat pana in 2019 si pentru alte noi productii la Opera din Sydney. A lucrat si continua sa colaboreze cu cei mai importanti cantareti si regizori de opera din lume.

Pianistul Josu de Solaun, castigator in Concursului Enescu

In aceasta saptamana, joi si vineri seara, spaniolul Josu de Solaun, castigatorul Sectiunii Pian a Concursului Enescu din 2014 de la Bucuresti, va fi solist in C... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro